Add
review

Offers, prices and available at Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum

In order to display the offer, fill in the check-in date, number of nights, transportation, number of adults and children and the room basis then click Search offers.
To continue with the booking, click Book
 • Pentru Hotel Palm Wings Beach Resort sunt oferte disponibile in perioada: 10/28/2016 - 12/31/2017
 • No transport provided
 • All Inclusive
 •  
 • Breakfast
 •  

Find on map Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum, Kusadasi

Travel map to Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum, Kusadasi

You can move the points of departure or destination with mouse. You can add intermediate points by entering the cities separated by commas. You can adjust the route by dragging with the mouse the points on blue line.

Directions

The map and route instructions above are automatically generated and are not verified. Please consult a road map and check road conditions before you begin the journey.
Direct Booking is not responsible for the accuracy of the information above and is not responsible for any inconvenience caused by them.

Clients comments after their stay at Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum

Score 9.14/10 of 3 reviews


9.3/10

DIRECT BOOKING traveler

Pot spune de la început ca am fost foarte mulțumit de ce servicii am primit la banii pe care i-am dat. Locația e excelenta.Bungalow-urile sunt dispuse într-o oaza,într-o gradina cu n specii de arbori și arbuști ,cu gazon mereu verde udat zilnic din câte am văzut. Mâncarea rezonabila...chiar dacă era loc de mai bine.Oferta destul de variata însă lucrurile se cam repetau destul de des.In orice caz flamand nu rămâneai. Fiind o tara unde nu se mănâncă porc am avut din belșug pui și curcan și aproape zilnic vita (vitel) și peste.Nu mai vorbesc de deserturi și fructe din belșug. Ce am remarcat a fost vinul*alb,roșu și rose) îmbuteliat la sticla de sticla sa mă exprim așa. Comparativ cu Bulgaria de anul trecut unde aveam un vin vrac execrabil care precis nu văzuse strugurii și pe care nu l-am putut bea ,vinul din Turcia a fost excelent.Acelasi lucru și cu berea-efes și normal alcoolizata nu ca în Bulgaria unde era un lichid incert în loc de bere cu maxim 1-2% alcool. Curățenia ok,schimbat prosoape zilnic și curățenie în camere zilnic.Era de-a dreptul înduioșător sa vezi în fiecare după masa când veneam de la plaja ca lenjeria era perfect aranjata și pe pat făcut dintr-un prosop un gen de mica figurina-o lebede,după ce copii lăsaseră lenjeria de pe paturi mototolita. Plaja cu nisip puțin cam mică însă toată lumea care dorea sa stea la nisip avea loc.Multi stăteau la ponton sau la piscina așa ca nu am simțit vreun disconfort din punctul ăsta de vedere-nu era cazul sa te sacrifici sa te trezești în creierii dimineții sa fugi cu prosoape la tine sa ocupi șezlonguri. După mic dejun mergeam la plaja în jurul orei 9 și erau locuri suficiente...În timpul zilei niciodată nu am văzut sa se ocupe total șezlongurile de la plaja. Ar fi enorm de multe de spus dar în concluzie a fost o vacanta super-pacat ca a trecut așa de repede.

O impresie mai puțin plăcută a lăsat seara a la carte. Având dreptul la o seara pe sejur la restaurant a la carte am vrut sa facem și noi rezervare-era o domnișoară în lobby care făcea ăsta. Atunci am aflat ca e restaurant chinezesc,indian,turcesc,italian și cu specific de fructe de mare.Aceste "restaurante"erau de fapt o zona lângă restaurantul principal unde fiecare specific avea 6-7 mese fiind ușor amenajate și despărțite unul de altul prin mici paravane . Socul a fost când am aflat ca trebuie sa ne alegem din meniuri ce vrem sa mâncăm încă din ziua rezervării.Eu unul am mai fost la all inclusive și după ce rezervai seara în care vroiai sa mănânci a la carte comandai din meniu în seara respectiva când te așezi la masa.Treaba mai nasoala a fost alta:fiind un grup de 6 adulți și 2 copii erau șanse destul de mici ca toți sa vrea același specific așa încât unul a vrut la restaurant sea foods, altul la italian,alții la chinezesc,altii la indian.Prima chestie urâtă a fost ca indian e doar odată pe săptămână și noi nu mai prindeam ziua respectiva.Apoi ni s-a spus ca fiecare vom sta la masa la zona alocată respectivului specific.Eu trebuia sa stau singur la specific sea foods,cumnata-mea la italian,nevasta-mea la chinezesc și tot așa. Am insistat ca suntem un grup și ca vrem sa stăm la aceeasi masa și sa ni se aducă la fiecare ce specific am comandat. Ei bine nu s-a putut.Nici azi nu înțeleg de ce,avand în vedere ca așa zisele restaurante nu erau clădiri propriu zise separate aflate la nu știu ce distanta una de alta ci așa cum am mai spus câteva mese grupate separate de alte mese grupate prin ceva panouri -așa erau delimitate așa zisele diferite restaurante cu diferite specificuri. A fost comic sa stau singur la masa și nici la zece metrii la alta masa după un panou prin care se vedea sa stea nevasta-mea,dar sa nu putem manca meniuri diferite la aceeași masa.Ceva de cascadorii rasului. Oricum aceasta mica ciudățenie a fost în ultima seara și nu am lăsat sa ne strice ultima zi.Am întâmpinat totul cu umor și ne-am repliat în restaurantul principal dupa care am avut o ultima seara de pomina la barul piscinei și apoi la terasele bungalow-urilor.

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 9, Staff: 9, Food: 8, Price: 9
Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum


9.3/10

DIRECT BOOKING traveler

Curat, mancarea foarte buna, animatorii super.Calitate pret super.

Internetul functioneaza in anumite zone.

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 10, Staff: 9, Food: 9, Price: 9
Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum


8.9/10

DIRECT BOOKING traveler

Mancarea buna, animatorii draguti, complexul curat bine intretinut,foarte multa verdeata . Panorama frumoasa

Plaja un pic cam ingusta,

Clean: 9, Confort: 9, Location: 9, Services: 9, Staff: 9, Food: 9, Price: 8
Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum


About Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum - presentation of hotel, facilities and services offered


Hotel Palm Wings Beach Resort is located right next to the golden beach with its own section, about 1 km from Altinkum.

Beach: The beach own sand. Platform. Ponton. Beach bar: free. The pool and beach umbrellas, sun beds, mattresses - free. Beach towels - free of charge.

Location brilliant, a good choice of facilities and a warm and friendly atmosphere makes it the perfect choice for a relaxing and unforgettable. No wonder that Palm Wings Beach has its own fan club, with British families returning year after year.

Airport: Bodrum (90 km)

Room facilities: Accommodation is spacious and comfortable is divided into a small building smaller hotel and bungalows.

Standard Room: Hairdryer, direct dial telephone (extra charge), carpet or ceramic Furnished, mini fridge TV (satellite), balcony, shower, toilet, split air conditioning, safe (room) Maximum 2 adults 1 child can stay.

Villa Standard Type A: satellite system, LCD TV, Split air conditioning, minibar, hairdryer, electronic deposit box, shower, balcony, max 2 adults 1 child can stay.

VilăStandard Tip B: satellite system, LCD TV, Split air conditioning, minibar, hairdryer, electronic deposit box, shower, balcony max 2 adults 2 children can stay

Villa Family Room: satellite system, LCD TV, Split air conditioning, minibar, hairdryer, electronic deposit box, shower, balcony max 3 adults 1 child can stay.

Villa Apartment: satellite system, LCD TV, Telephone, split air conditioning, minibar, hairdryer, electronic deposit box, shower, balcony

Maximum 4 adults 1 child can stay.

Facilities: outdoor pool, indoor pool, water slides, Parasol, Sun BedsSun mattress beds, towels, Separate Chd. Swimming pool, beach Parasol, Beach chairs, mattress, beach towels, outdoor restaurant, Restaurant Interior, Hotel Lobby Bar, Lobby Bar, Pool Bar, Cafe Bar, Snack Bar, Disco Bar, Beach Bar, Sauna, TV room, games (books), Disco (entry), massage, hairdresser, boutique, pharmacy, doctor, dry cleaning, laundry, game room (video games), billiards, animation, tennis, table tennis, basketball, fitness center, aerobics, aqua gym, tennis, tennis equipment, banana, parachute, SkiSailing Jet boat, Canoeing, Diving, water skiing.

Children: mini club (4-12 years), babysitting (10:00 to 11:00 p.m.), playroom, playground for children, toys games.

Relaxation (free): Turkish bath, sauna, steam bath, fitness, aerobics, aqua aerobics, beach volleyball, basketball, tennis court with hard surface (day), darts, table tennis, animation program, live music, disco (input) wireless internet (lobby, conference room near the pool).

Fee: massage, jacuzzi, spa, tennis equipment rental

night tennis court, billiards, internet cafe, windsurfing, water sports with and without motor

diving courses.

All Inclusive Concept:

7:30 to 10:00 Breakfast, Panaroma Restaurant

10:00 to 11:00 Breakfast later, Panaroma Restaurant

12: 30-14: 30 Lunch Buffet lunch restaurant Panaroma

12: 00-17: 00Snack Hamburger Bar, sandwiches, pizza, Pommes-frits, Maccaroni Snack Restaurant

15: 00-17: 00 Pool Bar, Ice cream for children

12.00 - 17.00 Coffee break area gozleme (Turkish Pastry)

17: 00-18: 00 Coffee break area at teatime and cookies / cakes

17: 30-18: 30 Coffee break area, Lokma (Turkish sweet cake)

19: 30-21: 30 dinner open buffet, Panaroma Restaurant

19.30-22: 30 Aegean Restaurant A La Carte (one times are gratuitMin.7 days prior reservation) Mermaid Restaurant

19.30-22: 30 Turkish restaurant A La Carte (one times remain free Min.7 days prior reservation) Anatolia Restaurant

19: 30-22: 30 Italian Restaurant A La Carte (one times remain free Min.7 days prior reservation) La Camelia Restaurant

23: 00-00: 00 midnight snack, midnight soup, breakfast items, fruit Stand-Panaroma Restaurant

08: 00-23.00 Lobby Bar Soft hot drinks (no alcohol) Lobby

10: 00-23.00 local alcoholic poolside bar, beer, wine, soft drinks Hot pool area

23.00-06.00 Cafe Bar Supplement, all alcoholic beverages, beer, wine, soft drinks Hot Shopping Center

12: 00-17: 00 Snack Bar Beer, Soft Drinks Hot Snack Restaurant

10.00-18.00 Beach Bar Beer, Soft Drinks Hot Beach

23.00-02.00 Disco Bar Supplement, all alcoholic beverages, beer, wine, soft drinks Hot Disco

After 23.00 pm. all alcoholic and soft hot drinks are chargeable.

À la carte restaurants are booking and additional payment.

Cafe Bar surcharge.

Disco Bar surcharge.

Mini Fridge, Everyday 1 bottle (0,50 cl) glass of water or 1 free room service. Other services are extra soft drinks.

All imported drinks and hot drinks all suntsuplimentar import alcoholic beverages.

Services:

Hot drinks, cold drinks and water are free Consentrate 24 hours at the lobby bar.

All local alcoholic drinks, beer, wine, soft hot drinks are free 24 hours. (At least one bar open 24 hours)

Our local alcoholic beverages: brandy, votka, Cin, wine, beer, some liqueurs. - With alcohol Rooms soft drinks, ConsentrateBăuturi, hot drinks,

À la carte restaurants are extra payment and booking before a day (once a week free)

Mini Fridge, daily bottle of water free per room. Other alcoholic beverages are additional payment for room service.

All fresh juices, drinks carton and all imported drinks and hot drinks all imported alcoholic drinks are chargeable.


Location: Altinkum Mah. Mehtap Cad. 94. Sok. No:21 Didim


The information and photos from the presentation of the accommodation units are informative and are provided by our partners or taken from websites of their presentation. We continuously to maintain the accuracy and timeliness of the information but do not guarantee that the information is complete or error-free.Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la programul de all inclusive fara un avertisment prealabil.

Policies Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum

Check-in From: 14:00PM
Check-out Until: 12:00PM
Methods of payment Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum For Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum you can pay in full at Direct Booking by card, cash or bank transfer

Vacation deals available at Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum

Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum, offers for litoral,

Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum, Early Booking discount 29 % until 01/31/2017,

Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum, meal types: All inclusive, Bed and breakfast, Room only

Hotel Palm Wings Beach Resort, Didim Altinkum with ,

Book at Hotel Palm Wings Beach Resort - Palm Wings Beach Resort 5* Didim Altinkum, Kusadasi, Turkey, Early Booking discount 29%, litoral vara 2017, Book offers, holidays and packages , sejur si vacanta, Bed and breakfast, All inclusive, transport No transport. Online booking with Direct Booking

Book online at Hotel Palm Wings Beach Resort 5*, Didim Altinkum, Kusadasi - Early Booking 29% until 01/31/2017. Hotel Palm Wings Beach Resort is designed to resemble a small village and is located right by the golden beach with its own privat..

About Didim Altinkum

Altinkum is a small resort set around the beach, situated 20 minutes walk from Didim. The name Altinkum means "golden sand" resort features three beaches: Main Beach Front beach or situated in the center and lined with cafés, restaurants and shops, Second Beach and Third Beach, which are quieter. Este renumită prin numărul mare de cluburi şi restaurante tradiţionale. Vizitatorii pot face scufundări, pot pescui sau călări. Staţiunea este preferată de englezi. Locul are propriul sau micro-cl..... more details about Didim Altinkum

Nearby hotels recommended

Hotel Meryemana, Didim Altinkum

Hotel Meryemana

show on map

Didim Altinkum, Kusadasi, Turkey

10/24/2016 - 12/31/2017

 • All Inclusive
 •  
 • Breakfast
 •  
 • No transport provided

Mutlu Apart, Didim Altinkum

Mutlu Apart

Didim Altinkum, Kusadasi, Turkey

10/23/2016 - 12/31/2017

 • Breakfast
 •  
 • No transport provided

Aegean Park, Didim Altinkum

Aegean Park

show on map

Didim Altinkum, Kusadasi, Turkey

10/23/2016 - 12/31/2017

 • Breakfast
 •  
 • No transport provided

Hotel Garden Of Sun, Didim Altinkum

Hotel Garden Of Sun

show on map

Didim Altinkum, Kusadasi, Turkey

10/26/2016 - 12/31/2017

 • All Inclusive
 •  
 • Breakfast
 •  
 • Full Board
 •  
 • Charter (06/01 - 10/05/2017)
 • No transport provided

Score 6.1 out of 1 reviews

Hotel Club Tarhan Holiday Village, Didim Altinkum

Hotel Club Tarhan Holiday Village

show on map

Didim Altinkum, Kusadasi, Turkey

10/26/2016 - 12/31/2017

 • All Inclusive
 •  
 • Breakfast
 •  
 • No transport provided

Hotel Aquasis De Luxe Resort Spa, Didim Altinkum

Hotel Aquasis De Luxe Resort Spa

show on map

Didim Altinkum, Kusadasi, Turkey

10/25/2016 - 12/31/2016

 • All Inclusive
 •  
 • Breakfast
 •  
 • Ultra All Inclusive
 •  
 • No transport provided

Score 8 out of 9 reviews

Hotel Aurum Spa Beach Resort, Didim Altinkum

Hotel Aurum Spa Beach Resort

show on map

Didim Altinkum, Kusadasi, Turkey

10/27/2016 - 12/31/2017

 • All Inclusive
 •  
 • Breakfast
 •  
 • Ultra All Inclusive
 •  
 • Charter (06/01 - 10/05/2017)
 • No transport provided

Score 8.7 out of 2 reviews

Saadet Hotel, Didim Altinkum

Saadet Hotel

show on map

Didim Altinkum, Kusadasi, Turkey

10/23/2016 - 12/31/2017

 • Breakfast
 •  
 • Half Board
 •  
 • No transport provided

Score 9 out of 1 reviews

Hotel Ramada Resort Akbuk, Didim Altinkum

Hotel Ramada Resort Akbuk

show on map

Didim Altinkum, Kusadasi, Turkey

10/25/2016 - 12/31/2017

 • All Inclusive
 •  
 • Breakfast
 •  
 • No transport provided

Score 8.1 out of 4 reviews

Hotel Venosa Beach Resort Spa, Didim Altinkum

Hotel Venosa Beach Resort Spa

show on map

Didim Altinkum, Kusadasi, Turkey

10/25/2016 - 12/31/2017

 • All Inclusive
 •  
 • Breakfast
 •  
 • No transport provided

Score 8.7 out of 4 reviews