1 Mai Oludeniz, Fethiye Turcia vara 2021
Filtre: Categorie: 1 Mai× (6 oferte, 383.3EUR - 1142.4EUR)

Afiseaza harta
Liberty Hotels Lykia Ex. Lykia World Residence Village , Oludeniz

Liberty Hotels Lykia Ex. Lykia World Residence Village   

   Scor 8.6 din 2 comentarii

Oludeniz, Fethiye, Turcia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (12.06 - 26.09.2021)
 • Fara transport
Hotel Perdikia Beach, Oludeniz

Hotel Perdikia Beach  

Oludeniz, Fethiye, Turcia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (26.09 - 26.09.2021)
 • Fara transport
Karbel Sun, Oludeniz

Karbel Sun  

Oludeniz, Fethiye, Turcia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Golden Life Heights Deluxe Suite Hotel - Adult Only, Oludeniz

Golden Life Heights Deluxe Suite Hotel - Adult Only

Oludeniz, Fethiye, Turcia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (12.06 - 25.09.2021)
 • Fara transport
Hotel Golden Life Z Exclusive, Oludeniz

Hotel Golden Life Z Exclusive

Oludeniz, Fethiye, Turcia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport

Despre OludenizPrezentare si poze Oludeniz

Oludeniz

Oludeniz este o statiune situata in provincia Mugla de pe coasta de sud-vest a Turciei, marginita intr-o parte de Marea Egee si de cealalta parte de Muntii Babadag, la 14 km de Fethiye.

Oludeniz Beach este una dintre cele mai faimoase si mai fotografiate plaje din zona Mediterana. Faimoasa Laguna Albastra pare a fi rupta dintr-un vis, ce a devenit realitate doar pentru a incanta sufletele calatorilor. Fiind declarata rezervatie naturala, constructiile sunt interzise in aceasta zona. Apele turcoaz, nisipul fin si peisajul extraordinar i-au adus plajei Oludeniz o clasare printre primele 5 plaje din lume.

Recomandari turistice pentru Oludeniz

Gratie peisajelor superbe de aici, Oludeniz este recomandata ca cel mai bun loc pentru a face parasailing. Amatorii de senzatii tari pot practica in zona diverse sporturi: scuba diving, sailing, trekking, mountain biking, paragliding, calarit etc. Oludeniz face parte dintr-una dintre cele mai bune rute mediteraneene pentru navigatie. Turistii au ocazia sa aleaga una dintre ambarcatiuni pentru a face o croaziera pe mare.

In Oludeniz exista unul dintr cele mai mari centre de paragliding din lume. Turistii au posibilitatea sa urmeze aici cursuri si sa zboare apoi singuri, sau in tandem, pe deasupra Muntilor Babadag. De pe dealurile din Oludeniz porneste The Lycian Way, un traseu de mers pe jos cu o lungime de 500 km, intinzandu-se din Fethiye pana in Antalya. The Lycian Way face parte din top 10 cele mai bune astfel de trasee din lume.

Intrebari frecvente despre Oludeniz

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Oludeniz?

Liberty Hotels Lykia ex. Lykia World Residence Village , Hotel Perdikia Beach, Hotel Akdeniz Beach, Hotel Golden Life Z Exclusive, Karbel Sun sunt cele mai populare hoteluri din Oludeniz

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Oludeniz?

Liberty Hotels Lykia ex. Lykia World Residence Village , Hotel Perdikia Beach, Hotel Akdeniz Beach, Karbel Sun, Hotel Golden Life Z Exclusive sunt cele mai apreciate hoteluri din Oludeniz ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Oludeniz.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Oludeniz?

Karbel Sun sunt cele mai apreciate hoteluri din Oludeniz ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Oludeniz.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Oludeniz?

Liberty Hotels Lykia ex. Lykia World Residence Village , Hotel Perdikia Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Oludeniz ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Oludeniz.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Oludeniz?

Liberty Hotels Lykia ex. Lykia World Residence Village , Hotel Perdikia Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Oludeniz cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Oludeniz.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Oludeniz?

Liberty Hotels Lykia ex. Lykia World Residence Village , Karbel Sun sunt hoteluri din Oludeniz ce au acces gratuit la internet