Autocar Akyaka, Marmaris Turcia vara 2019
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 70.2EUR - 70.2EUR)
Portofino Hotel, Akyaka

Portofino Hotel

Akyaka, Marmaris, Turcia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (22.09 - 10.10.2019)
  • Fara transport

Despre AkyakaPrezentare si poze Akyaka

Akyaka

Akyaka este o comuna de coastă cu propria sa municipalitate în districtul Ula din provincia Muğla în sud-vestul Turciei. Orașul este situat la capătul departat de Golful Gökova și este un centru de creștere pentru turismul internațional, datorită locației sale avantajoase și frumusețile naturale.

Sejururi Autocar Akyaka

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Akyaka, Marmaris, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Akyaka. Puteti rezerva hotelul preferat din Akyaka cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Akyaka care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Akyaka constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Akyaka, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Akyaka (Marmaris, Turcia) vara 2019 - 2020 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!