Oferte cazare Alacati, Izmir Turcia vara 2022
(115 oferte, 96.8EUR - 1000EUR)
Design Plus Seya Beach, Alacati

Design Plus Seya Beach  

Alacati, Izmir, Turcia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Chigdem Boutique, Alacati

Chigdem Boutique

Alacati, Izmir, Turcia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Erendira Hotel, Alacati

Erendira Hotel

Alacati, Izmir, Turcia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Alacaat Butik Otel, Alacati

Alacaat Butik Otel

Alacati, Izmir, Turcia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Bellezza Hotel, Alacati

Bellezza Hotel

Alacati, Izmir, Turcia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Bay C Hotel, Alacati

Bay C Hotel

Alacati, Izmir, Turcia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Beyevi Hotel, Alacati

Beyevi Hotel

Alacati, Izmir, Turcia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (01.05 - 31.10.2022)
 • Fara transport
Asma Han Hotel, Alacati

Asma Han Hotel

Alacati, Izmir, Turcia

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Alacati Villa Renk, Alacati

Alacati Villa Renk

Alacati, Izmir, Turcia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport

Despre AlacatiPrezentare si poze Alacati

Alacati

Alaçatı este un satuc foarte pitoresc situat pe tarmul Marii Egee, la 72 km vest de İzmir. Alacati este o destinatie unica, ce se remarca prin frumusetea arhitecturii vechi otomane, podgorii si morile de vant vechi de 150 de ani.

Oferte Alacati

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Alacati, Izmir, Turcia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Alacati incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Alacati este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Alacati sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Alacati, Early Booking Alacati, Last Minute Alacati, Programe si Oferte Speciale Alacati.

Alacati este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Alacati. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Alacati cu servicii minime pana la resorturi de lux din Alacati cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Alacati cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Alacati dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Alacati pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Alacati unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Alacati, Izmir, Turcia vara 2022 - Alege din 146 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Alacati

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Alacati?

Design Plus Seya Beach, Alacati Kostem Hotel, MaSaLa Hotel Artist Residence, La Capria Suite Hotel, Chigdem Boutique sunt cele mai populare hoteluri din Alacati

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Alacati?

Design Plus Seya Beach, Alacaat Butik Otel, Chigdem Boutique, La Capria Suite Hotel, MaSaLa Hotel Artist Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Alacati ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Alacati.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Alacati?

La Capria Suite Hotel, Alacati Kostem Hotel, Bay C Hotel, Bellezza Hotel, Alacati Sorf sunt cele mai apreciate hoteluri din Alacati ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Alacati.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Alacati?

Alacati Villa Renk, Alkoclar Exclusive Alacati, Antmare Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Alacati ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Alacati.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Alacati?

Design Plus Seya Beach, Alkoclar Exclusive Alacati sunt cele mai apreciate hoteluri din Alacati cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Alacati.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Alacati?

Design Plus Seya Beach, Alacaat Butik Otel, MaSaLa Hotel Artist Residence, ERENDIRA HOTEL, Bay C Hotel sunt hoteluri din Alacati ce au acces gratuit la internet