Early Booking Beldibi, Antalya Turcia vara 2019
(3 oferte, 184.1EUR - 359.8EUR)

Afiseaza harta
Onkel Beldibi Resort, Beldibi

Onkel Beldibi Resort  

   Scor 9 din 4 comentarii

Beldibi, Antalya, Turcia

  • Hotel cu plaja privata  
  • Avion (09.03 - 07.12.2019)
  • Fara transport
Belpoint Beach Hotel, Beldibi

Belpoint Beach Hotel

Beldibi, Antalya, Turcia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (09.03 - 09.11.2019)
  • Fara transport
Sultan Beldibi, Beldibi

Sultan Beldibi

Beldibi, Antalya, Turcia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre BeldibiPrezentare si poze Beldibi

Beldibi

Beldibi este situat la o distanță de 25 km la vest de centrul provincial de Antalya. Beldibi este inclus astăzi în cadrul "Olympos Beydaðlarý National Park de coastă", și situat pe o câmpie subțire, lungă care acoperă o suprafață de patru mii de acri de la Cape Reis la Akyarlar. La est de câmpie, muntii se cufunda foarte abrupt în mare, formând faleze din stânci.

Early Booking Beldibi

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Beldibi, Antalya, Turcia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din BeldibiTurcia.

Ofertele turistice Early Booking Beldibi vara 2019 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Beldibi pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Beldibi este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Beldibi.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Beldibi au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Beldibi scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Beldibi cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Beldibi in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Beldibi sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Beldibi prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Beldibi si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Beldibi si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Beldibi Turcia vara 2019 - oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Beldibi Antalya cu discount pana la 25%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !