Autocar Dalyan, Marmaris Turcia vara 2023
Filtre: Transport: autocar× (4 oferte, 245.7EUR - 245.7EUR)
Bc Spa Hotel, Dalyan

Bc Spa Hotel

Dalyan, Marmaris, Turcia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Autocar
  • Fara transport
Mehtap Hotel, Dalyan

Mehtap Hotel

Dalyan, Marmaris, Turcia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (01.05 - 31.10.2023)
  • Fara transport

Despre DalyanPrezentare si poze Dalyan

Dalyan

Dalyan este un oraș în provincia Muğla situat între cele mai cunoscute cartiere Marmaris si Fethiye și pe coasta de sud-vest a Turciei. Orașul este un municipiu independent, în districtul administrativ Ortaca.

Sejururi Autocar Dalyan

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Dalyan, Marmaris, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Dalyan. Puteti rezerva hotelul preferat din Dalyan cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Dalyan care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Dalyan constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Dalyan, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Dalyan (Marmaris, Turcia) vara 2023 la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune si All Inclusive,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Dalyan

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Dalyan?

Bc Spa Hotel, MEHTAP HOTEL sunt cele mai populare hoteluri din Dalyan

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Dalyan?

Bc Spa Hotel, MEHTAP HOTEL sunt cele mai apreciate hoteluri din Dalyan ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Dalyan.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Dalyan?

Bc Spa Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Dalyan ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Dalyan.