Autocar Datca, Marmaris Turcia vara 2023
Filtre: Transport: autocar× (12 oferte, 348.4EUR - 348.4EUR)
Beyaz Konak Evleri, Datca

Beyaz Konak Evleri  

Datca, Marmaris, Turcia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (01.05 - 31.10.2023)
 • Fara transport
Fora Apart Hotel, Datca

Fora Apart Hotel

Datca, Marmaris, Turcia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (01.05 - 31.10.2023)
 • Fara transport
Flow Datca Surf Beach Hotel, Datca

Flow Datca Surf Beach Hotel  

Datca, Marmaris, Turcia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (01.05 - 31.10.2023)
 • Fara transport
Elly S Home, Datca

Elly S Home  

Datca, Marmaris, Turcia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (01.05 - 31.10.2023)
 • Fara transport
Hotel Adaburnu Golmar Beach, Datca

Hotel Adaburnu Golmar Beach

Datca, Marmaris, Turcia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (01.05 - 31.10.2023)
 • Fara transport
Villa Anfora Datca Hotel, Datca

Villa Anfora Datca Hotel

Datca, Marmaris, Turcia

  • Autocar (01.05 - 31.10.2023)
  • Fara transport

  Despre DatcaPrezentare si poze Datca

  Datca

  Ferit oarecum de circuitul turistic constituit de axa Kusadasi – Bodrum – Marmaris – Fethiye, orașul nu trebuie privit neapǎrat ca o stațiune.

  Este cea mai importantǎ localitate a peninsulei cu același nume, port și mic resort pentru amatorii de relaxare ȋntr-un cadru ceva mai liniștit, cu totul diferit de ceea ce oferǎ orașele mai mari, amintite mai sus.

  Sejururi Autocar Datca

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Datca, Marmaris, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Datca. Puteti rezerva hotelul preferat din Datca cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Datca care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Datca constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Datca, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Datca (Marmaris, Turcia) vara 2023 la cele mai mici preturi. Peste 7 oferte cu All Inclusive si Demipensiune,. Rezerva acum online!

  Recomandari turistice pentru Datca

  Plaja din Datça nu are nici un cusur. E perfectǎ! Gǎsești și umbreluțe pe gratis, dar ce zic eu de umbreluțe … apa e de milioane! Indecent de caldǎ, liniștitǎ, porționatǎ prin niște geamanduri de zona ambarcațiunilor (care nu incomodeazǎ ci, dimpotrivǎ, dau un farmec aparte locului) marea de la Datça este prietenoasǎ cu turiștii de toate vȃrstele.

  Cei mici se pot juca fǎrǎ probleme, iar pentru curajoși este spațiu suficient pentru a ȋnota ȋn voie cǎtre orizont …

  Intrebari frecvente despre Datca

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Datca?

  Flow Datca Surf Beach Hotel, Elly s Home, Fora Apart Hotel, Beyaz Konak Evleri, Hotel Adaburnu Golmar Beach sunt cele mai populare hoteluri din Datca

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Datca?

  Elly s Home, Hotel Adaburnu Golmar Beach, Villa Anfora Datca Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Datca ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Datca.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Datca?

  Elly s Home, Villa Anfora Datca Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Datca ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Datca.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Datca?

  Elly s Home, Beyaz Konak Evleri sunt hoteluri din Datca ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Datca?

  Elly s Home, Beyaz Konak Evleri sunt hoteluri din Datca ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Datca.