Oferte cazare Davutlar, Kusadasi Turcia vara 2019
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Kusadasi Palm Wings Beach Resort Spa, Davutlar

Kusadasi Palm Wings Beach Resort Spa    

   Scor 8.9 din 105 comentarii

Davutlar, Kusadasi, Turcia

  • Hotel pe plaja  
  • Autocar (24.05 - 28.09.2019)
  • Avion (08.06 - 28.09.2019)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 13.07.2019

Oferte Davutlar

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Davutlar, Kusadasi, Turcia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Davutlar incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Davutlar este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Davutlar sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Davutlar, Early Booking Davutlar, Last Minute Davutlar, Programe si Oferte Speciale Davutlar.

Davutlar este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Davutlar. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Davutlar cu servicii minime pana la resorturi de lux din Davutlar cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Davutlar cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Davutlar dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Davutlar pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Davutlar unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Davutlar, Kusadasi, Turcia vara 2019 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro