Autocar Icmeler, Marmaris Turcia vara 2019
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 278.1EUR - 376.4EUR)

Afiseaza harta
Siesta And Juniper Hotels, Icmeler

Siesta And Juniper Hotels

Icmeler, Marmaris, Turcia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (16.06 - 10.10.2019)
  • Avion (15.06 - 21.09.2019)
  • Fara transport
L Etoile Beach Hotel, Icmeler

L Etoile Beach Hotel

Icmeler, Marmaris, Turcia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (16.06 - 10.10.2019)
  • Avion (15.06 - 28.09.2019)
  • Fara transport

Sejururi Autocar Icmeler

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Icmeler, Marmaris, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Icmeler. Puteti rezerva hotelul preferat din Icmeler cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Icmeler care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Icmeler constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Icmeler, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Icmeler (Marmaris, Turcia) vara 2019 - 2020 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila la cele mai mici preturi cu discount pana la 10%. Peste 32 oferte cu All Inclusive si Demipensiune,. Rezerva acum online!