Oferte cazare Kartalkaya, Anatolia Turcia iarna 2023
(6 oferte, 50EUR - 500EUR)
Grand Kartal Hotel, Kartalkaya

Grand Kartal Hotel  

Kartalkaya, Anatolia, Turcia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Kaya Palazzo Ski Mountain Resort, Kartalkaya

Kaya Palazzo Ski Mountain Resort  

Kartalkaya, Anatolia, Turcia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
Dorukkaya Ski Mountain Resort, Kartalkaya

Dorukkaya Ski Mountain Resort  

Kartalkaya, Anatolia, Turcia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Oferte Kartalkaya

Kartalkaya, Anatolia, Turcia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Kartalkaya sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Kartalkaya pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Kartalkaya sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Kartalkaya oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Kartalkaya garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Kartalkaya va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Kartalkaya, Anatolia, Turcia iarna 2023 - 2024 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Kartalkaya

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kartalkaya?

Kaya Palazzo Ski Mountain Resort, Dorukkaya Ski Mountain Resort, Grand Kartal Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Kartalkaya

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kartalkaya?

Kaya Palazzo Ski Mountain Resort, Dorukkaya Ski Mountain Resort, Grand Kartal Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Kartalkaya ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kartalkaya.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kartalkaya?

Kaya Palazzo Ski Mountain Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kartalkaya ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kartalkaya.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kartalkaya?

Dorukkaya Ski Mountain Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kartalkaya ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kartalkaya.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kartalkaya?

Grand Kartal Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Kartalkaya cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kartalkaya.