Black Friday Konakli, Antalya Turcia vara 2023
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 112.4EUR - 112.4EUR)
Numa Konaktepe Hotel, Konakli

Numa Konaktepe Hotel  

Konakli, Antalya, Turcia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Avion (16.04 - 18.11.2023)
  • Fara transport

Despre KonakliPrezentare si poze Konakli

Konakli

Konakli Town este situat la 10 km vest faimoasa stațiune de vacanță Alanya - Turcia, între Marea Mediterana si Munții Gama si Taurus, ce sunt granițele naturale a orașului. Plajele din Konakli se întind pe 10 km, dar există mai multe plaje unde vă puteți bucura de litoralul orașului vecin, în total sunt 72 km.
Acesta este un excelent oraș unde marea și munții sunt atât de aproape unul de altul, astfel incat este posibil să va bucurati de vederea spre munte în timp ce stati pe plajă.

Black Friday Konakli

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Konakli, Antalya, Turcia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din KonakliTurcia.

Ofertele turistice Early Booking Konakli vara 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Konakli pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Konakli este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Konakli.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Konakli au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Konakli scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Konakli cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Konakli in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Konakli sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Konakli prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Konakli si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Konakli si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Konakli Turcia vara 2023 - oferte de vacanta Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Konakli Antalya cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Konakli

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Konakli?

Numa Konaktepe Hotel, Club Hotel Anjeliq, Quattro Family Club Dem Hotel, Lemon Beach, Bayar Family Resort Hotel Spa sunt cele mai populare hoteluri din Konakli

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Konakli?

Numa Konaktepe Hotel, Club Hotel Anjeliq, Quattro Family Club Dem Hotel, Lemon Beach, Villa Augusto Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Konakli ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Konakli.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Konakli?

Villa Augusto Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Konakli ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Konakli.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Konakli?

Lemon Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Konakli ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Konakli.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Konakli?

Bayar Family Resort Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Konakli cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Konakli.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Konakli?

Numa Konaktepe Hotel, Club Hotel Anjeliq, Quattro Family Club Dem Hotel sunt hoteluri din Konakli ce au acces gratuit la internet