Vacante Litoral Adrasan, Antalya Turcia vara 2017
Filtre: Categorie: Litoral× (21 oferte)
Aslihan, Adrasan

Aslihan

Adrasan, Antalya, Turcia

  • Fara transport
  Buhana, Adrasan

  Buhana

  Adrasan, Antalya, Turcia

   • Fara transport
   Margarita, Adrasan

   Margarita

   Adrasan, Antalya, Turcia

    • Fara transport
    Atici Hotel, Adrasan

    Atici Hotel

    Adrasan, Antalya, Turcia

     • Fara transport
     Rahmis Hotel, Adrasan

     Rahmis Hotel

     Adrasan, Antalya, Turcia

      • Fara transport
      Olymposlife, Adrasan

      Olymposlife

      Adrasan, Antalya, Turcia

       • Fara transport
       Hotel Deniz, Adrasan

       Hotel Deniz

       Adrasan, Antalya, Turcia

        • Fara transport

        Despre AdrasanPrezentare si poze Adrasan

        Adrasan

        Plajă cu pietriș în partea de nord a coastei, are o mare structură adâncit brusc. Secțiunea de mijloc a coastei de nisip, marea are o structură de piatră mai puțin adâncă de secțiune. Partea de sud a coastei la aproximativ 20 de metri de nisip fin și açılsa chiar cu o mare puțin adâncă, astfel încât picioarele ating solul. Această proprietate este o adevărată minune a naturii care oferă 3 tipuri de Adrasan tip plaja.

        Vacante litoral Adrasan

        Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Adrasan, Antalya, Turcia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Adrasan incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

        Oferta hoteliera pentru Litoral Adrasan este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Adrasan sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Adrasan sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Adrasan, Early Booking litoral Adrasan, Last Minute litoral Adrasan, Programe si Oferte Speciale litoral Adrasan.

        Adrasan este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Adrasan. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Adrasan cu servicii minime pana la resorturi de lux din Adrasan cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Adrasan cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

        Hotelurile din Adrasan dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Adrasan pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Adrasan unde pot gasi liniste si destindere.

        Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Adrasan oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Adrasan ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

        Vacante Litoral Adrasan (Antalya, Turcia) vara 2017 - Alege din 20 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!