Vacante Litoral Antalya Konyalti, Antalya Turcia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Ale Apartments Hotel, Antalya Konyalti

Ale Apartments Hotel

Antalya Konyalti, Antalya, Turcia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
The Suites, Antalya Konyalti

The Suites

Antalya Konyalti, Antalya, Turcia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Avion (28.05 - 02.10.2022)
  • Fara transport

Vacante litoral Antalya Konyalti

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Antalya Konyalti, Antalya, Turcia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Antalya Konyalti incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Antalya Konyalti este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Antalya Konyalti sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Antalya Konyalti sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Antalya Konyalti, Early Booking litoral Antalya Konyalti, Last Minute litoral Antalya Konyalti, Programe si Oferte Speciale litoral Antalya Konyalti.

Antalya Konyalti este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Antalya Konyalti. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Antalya Konyalti cu servicii minime pana la resorturi de lux din Antalya Konyalti cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Antalya Konyalti cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Antalya Konyalti dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Antalya Konyalti pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Antalya Konyalti unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Antalya Konyalti oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Antalya Konyalti ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Antalya Konyalti (Antalya, Turcia) vara 2022 - Alege din 2 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Antalya Konyalti

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Antalya Konyalti?

The Suites, Ale Apartments Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Antalya Konyalti

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Antalya Konyalti?

The Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Antalya Konyalti ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Antalya Konyalti.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Antalya Konyalti?

The Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Antalya Konyalti cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Antalya Konyalti.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Antalya Konyalti?

The Suites sunt hoteluri din Antalya Konyalti ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Antalya Konyalti?

The Suites sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Antalya Konyalti. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Antalya Konyalti.