Last Minute Litoral Didim, Kusadasi Turcia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 194.7EUR - 194.7EUR)

Afiseaza harta
Anadolu Hotels Ex Palm Wings, Didim

Anadolu Hotels Ex Palm Wings

Didim, Kusadasi, Turcia

  • Hotel cu Ultra All Inclusive  
  • Autocar (05.08 - 31.10.2022)
  • Avion (16.07 - 02.10.2022)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 09.08.2022

Despre DidimPrezentare si poze Didim

Didim

Altinkum este o mica statiune stabilita in jurul plajei, situata la 20 de minute de mers din Didim. Denumirea Altinkum inseamna "nisip auriu" statiunea avand 3 plaje: Prima plaja sau Plaja principala situata in centru si aliniata de cafenele, restaurante si magazine, a Doua plaja si a Treia plaja, care sunt mai linistite.

Este renumită prin numărul mare de cluburi şi restaurante tradiţionale. Vizitatorii pot face scufundări, pot pescui sau călări. Staţiunea este preferată de englezi.

Locul are propriul sau micro-climatic, cu umiditate mai scazuta decât partea de sud a Turciei, şi este recomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), deoarece climatul în Altinkum are un efect pozitiv pentru persoanele cu astm şi boli comune.

Last Minute Litoral Didim

Direct Booking

Last Minute Litoral Didim Turcia vara 2022 - 2023. Oferte Last Minute Litoral Didim Kusadasi. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Didim

Savurează mâncăruri tradiţionale. Micul dejun turcesc se serveşte între orele 7.00-10.00 şi este alcătuit din pâine proaspătă, unt şi gem, măsline, castraveţi, roşii, caşcaval, ouă fierte şi ceai negru neîndulcit. O masă tipic turcească începe cu o mulţime de aperitive, urmate de carne, peşte la grătar sau kebap, şi se termină cu fructe proaspete sau budincă de lapte şi o ceaşcă de cafea turcească tare. Poţi încerca un fel delicios alcătuit din ouă bătute cu roşii, piper verde şi ceapă.

Intrebari frecvente despre Didim

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Didim?

Anadolu Hotels Ex Palm Wings sunt cele mai populare hoteluri din Didim

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Didim?

Anadolu Hotels Ex Palm Wings sunt cele mai apreciate hoteluri din Didim ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Didim.