Early Booking Long Beach, Kusadasi Turcia vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 358.8EUR - 358.8EUR)

Afiseaza harta
Hotel Ephesia Holiday Beach Club, Long Beach

Hotel Ephesia Holiday Beach Club  

   Scor 8.7 din 18 comentarii

Long Beach, Kusadasi, Turcia

  • Hotel cu plaja privata  
  • Autocar (01.05 - 31.10.2020)
  • Avion (29.05 - 17.10.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 24.02.2020

Early Booking Long Beach

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Long Beach, Kusadasi, Turcia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Long BeachTurcia.

Ofertele turistice Early Booking Long Beach vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Long Beach pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Long Beach este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Long Beach.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Long Beach au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Long Beach scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Long Beach cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Long Beach in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Long Beach sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Long Beach prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Long Beach si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Long Beach si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Long Beach Turcia vara 2020 - Peste 2 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Long Beach Kusadasi cu discount pana la 25%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !