Early Booking Ozdere, Izmir Turcia vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 72.7EUR - 72.7EUR)

Afiseaza harta
Sunis Efes Royal Palace, Ozdere

Sunis Efes Royal Palace    

   Scor 9.2 din 15 comentarii

Ozdere, Izmir, Turcia

  • Hotel cu Aquapark  
  • Autocar (01.05 - 31.10.2020)
  • Avion (29.05 - 17.10.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 22.02.2020

Despre OzderePrezentare si poze Ozdere

Ozdere

Ozdere (pronunția engleză: / oʊzˌdɛreɪ /, pronunția turcă: [øzdeɾe]) este o așezare și stațiune oraș de coastă turcă în districtul Menderes din provincia Izmir, de-a lungul coastei Mării Egee.

Ea are o populație permanentă de aproximativ 15.000 de persoane, care se poate ridica la aproape 100.000 în timpul verii , ca urmare a popularității sale în rândul turiștilor.

Early Booking Ozdere

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Ozdere, Izmir, Turcia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din OzdereTurcia.

Ofertele turistice Early Booking Ozdere vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Ozdere pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Ozdere este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Ozdere.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Ozdere au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Ozdere scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Ozdere cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Ozdere in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Ozdere sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Ozdere prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Ozdere si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Ozdere si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Ozdere Turcia vara 2020 - Peste 4 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Ozdere Izmir cu discount pana la 25%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !