Early Booking Ozdere, Kusadasi Turcia vara 2024
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 272.8EUR - 272.8EUR)

Afiseaza harta
Aria Claros Beach Spa Resort, Ozdere

Aria Claros Beach Spa Resort    

   Scor 8.2 din 12 comentarii

Ozdere, Kusadasi, Turcia

  • Hotel pe plaja  
  • Autocar (08.05 - 09.10.2024)
  • Avion (26.08 - 19.04.2025)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 04.02.2024

Despre OzderePrezentare si poze Ozdere

Ozdere

Ozdere (pronunția engleză: / oʊzˌdɛreɪ /, pronunția turcă: [øzdeɾe]) este o așezare și stațiune oraș de coastă turcă în districtul Menderes din provincia Izmir, de-a lungul coastei Mării Egee.

Ea are o populație permanentă de aproximativ 15.000 de persoane, care se poate ridica la aproape 100.000 în timpul verii , ca urmare a popularității sale în rândul turiștilor.

Black Friday Ozdere

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Ozdere, Kusadasi, Turcia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din OzdereTurcia.

Ofertele turistice Early Booking Ozdere vara 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Ozdere pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Ozdere este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Ozdere.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Ozdere au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Ozdere scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Ozdere cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Ozdere in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Ozdere sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Ozdere prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Ozdere si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Ozdere si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Ozdere Turcia vara 2024 - oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Ozdere Kusadasi cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Ozdere

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ozdere?

Sunis Efes Royal Palace Resort Spa, Hotel Notion Kesre Beach Spa, Aria Claros Beach Spa Resort, Club Marvy ex Club Paloma Sultan Club, Hotel Grand Efe sunt cele mai populare hoteluri din Ozdere

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ozdere?

Sunis Efes Royal Palace Resort Spa, Hotel Notion Kesre Beach Spa, Aria Claros Beach Spa Resort, Club Marvy ex Club Paloma Sultan Club, Hotel Grand Efe sunt cele mai apreciate hoteluri din Ozdere ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ozdere.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ozdere?

Aria Claros Beach Spa Resort, Club Marvy ex Club Paloma Sultan Club, Hotel Paloma Pasha Resort, HERMES HOTEL, Teos Ormanci Tatil Koyu sunt cele mai apreciate hoteluri din Ozdere ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ozdere.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Ozdere?

Sunis Efes Royal Palace Resort Spa, Aria Claros Beach Spa Resort, Hotel Paloma Pasha Resort, Ladonia Hotels Kesre Ex Club Hotel Maxima sunt cele mai apreciate hoteluri din Ozdere ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Ozdere.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Ozdere?

Sunis Efes Royal Palace Resort Spa, Hotel Notion Kesre Beach Spa, Aria Claros Beach Spa Resort, Club Marvy ex Club Paloma Sultan Club, Hotel Grand Efe sunt cele mai apreciate hoteluri din Ozdere cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Ozdere.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Ozdere?

Sunis Efes Royal Palace Resort Spa, Hotel Notion Kesre Beach Spa, Aria Claros Beach Spa Resort, Club Marvy ex Club Paloma Sultan Club, Hotel Grand Efe sunt cele mai apreciate hoteluri din Ozdere cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Ozdere.