Sejururi Autocar Revelion Cappadocia Turcia 2020
Filtre: Categorie: Revelion×Transport: autocar× (1 oferte, 280EUR - 280EUR)

Afiseaza harta
Revelion 2020 Cappadocia 9 Zile Autocar Cappadocia, Cappadoccia

Revelion 2020 Cappadocia 9 Zile Autocar Cappadocia

Cappadoccia, Cappadocia, Turcia

  • Autocar (26.12 - 03.01.2020)
   Date de plecare: 26.12

  Despre Cappadocia

  Cappadocia

  Ürgüp este un oraș și district din provincia Nevșehir din regiunea Anatolia Centrala a Turciei. Situat în regiunea istorică a Capadociei, iar în apropiere sunt Bisericile rupestre din Göreme, este renumit pentru viața sa de noapte adaptata pentru turism, ceea ce o face populară pentru turiștii Cappadociei.

  Sejur Autocar Revelion Cappadocia

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Revelion Cappadocia, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Revelion Cappadocia. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Revelion Cappadocia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Cappadocia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Revelion Cappadocia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Revelion Cappadocia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Revelion Cappadocia Turcia 2020 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Revelion Cappadocia - ofertaRezerva online prin DirectBooking.ro