Sejururi Autocar Revelion Regiunea Istanbul Turcia 2023
Filtre: Categorie: Revelion×Transport: autocar× (4 oferte, 169.8EUR - 187.3EUR)

Afiseaza harta
Revelion 2023 Autocar Elit Palace Hotel, Istanbul

Revelion 2023 Autocar Elit Palace Hotel

Istanbul, Regiunea Istanbul, Turcia

  • Autocar (29.12 - 02.01.2023)
   Date de plecare: 29.12
  • Avion (12.09 - 11.09.2023)
   Date de plecare: 29.12
  • Fara transport
  Revelion 2023 Autocar Ilkbal Deluxe Hotel, Istanbul

  Revelion 2023 Autocar Ilkbal Deluxe Hotel

  Istanbul, Regiunea Istanbul, Turcia

   • Autocar (29.12 - 02.01.2023)
    Date de plecare: 29.12
   • Avion (12.09 - 11.09.2023)
    Date de plecare: 29.12
   • Fara transport
   Revelion 2023 Autocar Sim Hotel 3, Istanbul

   Revelion 2023 Autocar Sim Hotel 3

   Istanbul, Regiunea Istanbul, Turcia

    • Autocar (29.12 - 02.01.2023)
     Date de plecare: 29.12
    • Avion (12.09 - 11.09.2023)
     Date de plecare: 29.12
    • Fara transport
    Circuit Istanbul – Capitala Savorilor I Experientelor Orientale Senior Voyage, Istanbul

    Circuit Istanbul – Capitala Savorilor I Experientelor Orientale Senior Voyage

    Istanbul, Regiunea Istanbul, Turcia

     • Autocar (05.10 - 02.01.2023)
      Date de plecare: 05.10, 19.10, 09.11, 27.11, 29.12

     Despre Regiunea Istanbul

     Regiunea Istanbul

     Cu o populație de peste 18,8 miloane Istanbulul este un megalopolis, precum și principalul centru financiar, comercial și cultural al Turciei. Se întinde peste 27 de districte din cele 39 ale provinciei cu același nume, fiind una dintre cele mai mari metropole din lume. Este capitala economică a Turciei și prefectura provinciei cu acelaș nume. Partea europeană se află situată în regiunea istorică Tracia iar cea asiatică în Anatolia. Poartă numele oficial de Istanbul din 28 martie 1928. Alături de Atena și Roma, Constantinopol-ul, adică Istanbul-ul se clasează printre cele mai venerabile capitale ale Europei.

     Sejur Autocar Revelion Regiunea Istanbul

     Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Revelion Regiunea Istanbul, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

     Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Revelion Regiunea Istanbul. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Revelion Regiunea Istanbul cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Regiunea Istanbul care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

     Calatoria cu autocarul catre Revelion Regiunea Istanbul constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

     Pentru a petrece o vacanta Revelion Regiunea Istanbul, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

     Sejur Autocar Revelion Regiunea Istanbul Turcia 2023 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Revelion Istanbul - Peste 4 oferte cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia, Brasov. Rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Regiunea Istanbul

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Regiunea Istanbul?

     Avicenna, Oran, Eser Diamond Hotel Convention Center, Hilton Garden Inn Yalova, Golden Crown sunt cele mai populare hoteluri din Regiunea Istanbul

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Regiunea Istanbul?

     Avicenna, Oran, Eser Diamond Hotel Convention Center, Hilton Garden Inn Yalova, Golden Crown sunt cele mai apreciate hoteluri din Regiunea Istanbul ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Regiunea Istanbul.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Regiunea Istanbul?

     Hilton Garden Inn Yalova, Titanic Business Kartal, Innova Sultanahmet sunt cele mai apreciate hoteluri din Regiunea Istanbul ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Regiunea Istanbul.

     Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Regiunea Istanbul?

     Lionel Hotel, Sorriso Hotel, Titanic Business Golden Horn sunt cele mai apreciate hoteluri din Regiunea Istanbul ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Regiunea Istanbul.

     Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Regiunea Istanbul?

     Avicenna, Oran, Eser Diamond Hotel Convention Center, Hilton Garden Inn Yalova, Lionel Hotel sunt hoteluri din Regiunea Istanbul ce au acces gratuit la internet

       Cititi articolele despre Regiunea Istanbul, Turcia de pe Blog-ul directbooking.ro

     De ce sa vizitezi Hagia Sophia din Istanbul

     02.09.2019 Turcia

     Fostă biserică, moschee și acum, oficial, muzeu, Hagia Sophia din Istanbul îmbină ambianța sfântă cu arhitectura bizantină și islamică. Este modul ei simplu de a te cuceri. Și reușește. Stând în partea veche a orașului, numită Sultan Ahmet, Hagia Sophia se alătură altor repere din apropiere trecute pe Lista Patrimoniului mondial UNESCO a Turciei.

     Grand Bazaar din Istanbul - Shopping Guide

     20.08.2019 Turcia

     Toamna este cea mai bună perioadă de shopping în Istanbul. Așa că, v-am pregătit un mic ghid de shopping, care să te ajute să te miști mai ușor printre aleile kilometrice ale Grand Bazaar din Istanbul.