Ski Bodrum, Bodrum Turcia iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 433.2EUR - 433.2EUR)

Afiseaza harta
Hotel Grand Yazici, Bodrum

Hotel Grand Yazici  

Bodrum, Bodrum, Turcia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Autocar (02.07 - 31.10.2022)
  • Fara transport

Despre BodrumPrezentare si poze Bodrum

Bodrum

Bodrum, cu atmosfera sa boemă și elitară, este o localitate pitorească situată pe coasta egeeană, pe o peninsulă în apropierea insulei Kos. Este un bun punct de pornire într-o călătorie de-a lungul coastei cariene, cu panorama sa de mitologie și istorie, cu o arhitectură tipic mediteraneană, cu plaje de nisip spectaculoase și mici golfuri stâncoase.

Vacante ski Bodrum

Bodrum reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Bodrum oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bodrum va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Bodrum (Bodrum, Turcia) iarna 2022 - 2023 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Bodrum

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bodrum?

Hotel Grand Yazici sunt cele mai populare hoteluri din Bodrum

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bodrum?

Hotel Grand Yazici sunt cele mai apreciate hoteluri din Bodrum ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bodrum.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Bodrum?

Hotel Grand Yazici sunt cele mai apreciate hoteluri din Bodrum ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Bodrum.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Bodrum?

Hotel Grand Yazici sunt hoteluri din Bodrum ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Bodrum.