Ski Bursa Turcia iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Agaoglu My Resort, Orasul Bursa

Agaoglu My Resort

Orasul Bursa, Bursa, Turcia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Bursa

Bursa

Bursa este un oras aflat in partea asiatica a Turciei, langa Marea Marmara. Orasul a fost prima capitala a Imperiului Otoman, iar astazi este al patrulea oras al Turciei, dupa Istanbul, Ankara si Izmir. Bursa este numita de multe ori "Bursa verde" - Yeşil Bursa, datorita frumoaselor parcuri cu vegetatie aflate pe intinderea orasului, precum si datorita padurilor vaste care se intind in afara orasului Bursa.

Vacante ski Bursa

Bursa, Turcia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Bursa sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Turcia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Bursa pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Bursa sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Bursa oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Bursa garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bursa va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Bursa Turcia iarna 2022 - 2023 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Bursa

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bursa?

Agaoglu My Resort sunt cele mai populare hoteluri din Bursa

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bursa?

Agaoglu My Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Bursa ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bursa.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Bursa?

Agaoglu My Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Bursa ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Bursa.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Bursa?

Agaoglu My Resort sunt hoteluri din Bursa ce au acces gratuit la internet