Ski Izmir Turcia iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (1285 oferte, 71.8EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Palmiye Villa, Orasul Izmir

Palmiye Villa

Orasul Izmir, Izmir, Turcia

  • Fara transport
  Dinlen, Orasul Izmir

  Dinlen

  Orasul Izmir, Izmir, Turcia

   • Fara transport

   Despre Izmir

   Izmir

   Izmir (odinioara Smirna) este un oras din sud-vestul Turciei cu circa 3.000.000 locuitori. Este situat pe tarmul Marii Egee in golful cu acelasi nume.

   Izmir este cel de-al treilea oras ca marime al Turciei si al doilea cel mai important port. Izmir este un oras cu alei, bulevarde si parcuri aliniate in curbe cuprinzatoare de-a lungul golfului circular. Orasul are o clima calda si multe hoteluri.

   Izmir este un centru comercial si industrial aglomerat, fiind si o poarta spre Marea Egee.

   Vacante ski Izmir

   Izmir, Turcia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din regiunea Izmir sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Turcia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Izmir pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Izmir sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Izmir oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Izmir garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Izmir va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Izmir Turcia iarna 2021 - 2022 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!