Oferte cazare Taksim, Regiunea Istanbul Turcia vara 2020
(2 oferte, 409.5EUR - 409.5EUR)
Borancik Suites, TAKSIM

Borancik Suites

TAKSIM, Regiunea Istanbul, Turcia

  • Fara transport
  Taksim Life Hotel, TAKSIM

  Taksim Life Hotel

  TAKSIM, Regiunea Istanbul, Turcia

   • Fara transport

   Oferte Taksim

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Taksim, Regiunea Istanbul, Turcia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Taksim incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Taksim este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Taksim sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Taksim, Early Booking Taksim, Last Minute Taksim, Programe si Oferte Speciale Taksim.

   Taksim este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Taksim. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Taksim cu servicii minime pana la resorturi de lux din Taksim cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Taksim cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Taksim dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Taksim pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Taksim unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Taksim, Regiunea Istanbul, Turcia vara 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro