Oferte cazare Tekirova, Antalya Turcia vara 2022
(2 oferte, 237EUR - 237EUR)
Queen S Park Tekirova Resort And Spa, Tekirova

Queen S Park Tekirova Resort And Spa

Tekirova, Antalya, Turcia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (01.01 - 31.12.2022)
  • Fara transport
Royal Diwa Tekirova Resort, Tekirova

Royal Diwa Tekirova Resort

Tekirova, Antalya, Turcia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (04.06 - 01.10.2022)

Oferte Tekirova

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Tekirova, Antalya, Turcia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Tekirova incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Tekirova este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Tekirova sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Tekirova, Early Booking Tekirova, Last Minute Tekirova, Programe si Oferte Speciale Tekirova.

Tekirova este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Tekirova. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Tekirova cu servicii minime pana la resorturi de lux din Tekirova cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Tekirova cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Tekirova dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Tekirova pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Tekirova unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Tekirova, Antalya, Turcia vara 2022 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Tekirova

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tekirova?

ROYAL DIWA TEKIROVA RESORT, Queen S Park Tekirova Resort And Spa sunt cele mai populare hoteluri din Tekirova

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tekirova?

Queen S Park Tekirova Resort And Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Tekirova ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tekirova.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Tekirova?

Queen S Park Tekirova Resort And Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Tekirova ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Tekirova.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Tekirova?

Queen S Park Tekirova Resort And Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Tekirova cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Tekirova.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Tekirova?

Queen S Park Tekirova Resort And Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Tekirova ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Tekirova.