Merită o vacanță în Antalya? Cu siguranță DA!
» Oferte Antalya

14.03.2016 Turcia

Merită o vacanță în Antalya? Cu siguranță DA!

 Antalya ( Turcia ) reprezintă mândria turismului turcesc alături de mai multe staţiuni de pe litoral– Alanya, Belek, Kemer, Serik şi altele… Ansamblul formează o destinaţie turistică excepţională, însă Antalya rămâne capitala turismului turcesc de pe litoral, stațiunea ce vă permite să combinaţi descoperirile culturale şi dulcea leneveală pe numeroasele sale plaje cu apă limpede. Supranumită şi Riviera Turcă, Antalya se ridică deasupra Mării Mediterane, beneficiind de un climat agreabil de-a lungul întregului an, cu numeroase resorturi de lux şi foarte multe activităţi care o să vă încânte. Nu există turist care să ajungă în Antalya şi să se întoarcă dezamăgit.

Protejată de o parte de Munţii Taurus, scăldată pe de altă parte de apele albastre ale Marii Mediterane, regiunea Antalya a devenit destul de repede o destinaţie forte pentru turismul din Turcia, fiind prima staţiune după preferinţele turiştilor din ultimii ani. Un succes pe care îl datorează frumoaselor plaje cu nisip şi pietricele, mărginite de o apă limpede şi curată dar şi datorită infrastructurilor turistice moderne şi variate. Sportivii pot practica aici o mulţime de activităţi de la drumeţii, la golf, scuba diving sau escaladări. Curioşii vor putea descoperi aici numeroase site-uri naturale şi istorice.

Dar asta nu este totul. Trebuie neapărat să mergeţi să vizitaţi şi Aspendos, cu teatrul său (cel mai bine conservat din Turcia) Pege cu situl său arheologic, Termessos cu frumuseţea sa sălbatică care vă va lasă fără cuvinte, Side şi ruinele sale, peşterile Karian şi Damlatas etc. Pentru copii există un parc imens care cuprinde regiunile Turciei în miniatură dar şi parcul de distracţii Dedyman. Pentru turiştii ce merg cu All Inclusive resorturile au programe de distracţie pentru copii, înot cu delfinii, discotecă pentru cei mici, etc.

Dorești mai multe motive și obiective turistice ca să vizitezi Riviera Turcă?

- cele mai frumoase plaje şi impresionantul masiv Taurus.

- cultură fascinanta şi istorie bogată.

- o stare de bine într-o baie turcească.

- o bucătărie delicioasă şi variată în acelaşi timp.

- decorul feeric din Cappadocia şi Pamukkale ce le puteţi vedea într-o excursie de o zi.

- Parcul Karaalioglu o imensă grădină botanică de unde veţi avea o superbă panoramă asupra golfului şi Masivului Taurus.

- arhitectua romană a vechiului oraş vă va surprinde cu siguranţă.

- în Antalya există un muzeu impresionant cu o colecţie minunată de antichităţi.

Antalya cunoaşte şi o viaţă nocturnă foarte animată mai ales vara. Turiştii care vin aici adoră să se plimbe prin port unde se află numeroase baruri, cluburi, discoteci şi cafenele. Pe scurt, Antalya este o staţiune cosmopolită şi de lux. Există şi locuri unde se cânta muzică live, cu rock, techno sau hip-hop. Antalya oferă distracţii pentru toate gusturile – puburi englezeşti, taverne cu muzică tradiţională…

Veţi cădea cu siguranţă sub farmecul Antalyei care în ciuda dezvoltării în masă a turismului de aici a reuşit să îşi păstreze autenticitatea. O destinaţie turistică plină de surprize şi de comori care vă va seduce cu siguranţă.

Aveţi de ce să vă grăbiţi să vă cumpăraţi o vacanţă în Antalya! Și mai ales aveți de unde să vă alegeți una, chiar aici pe mall-ul de vacanță la un click distanță DirectBooking.ro

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii