Sejururi Autocar Litoral Fethiye Turcia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (25 oferte, 142.1EUR - 350EUR)

Afiseaza harta

Despre Fethiye

Fethiye

Fethiye se afla pe coasta Marii Mediterane, la 150 km sud-est de Mugla si 135 km sud-vest de Marmaris. Golful, ornat cu multe insulete, este inchis de o insulita numita din 1936 Cavaliere.

Sejur Autocar Litoral Fethiye

Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Fethiye, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Fethiye. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Fethiye cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Fethiye care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Litoral Fethiye constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta Litoral Fethiye, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejur Autocar Litoral Fethiye Turcia vara 2022 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Fethiye - Peste 24 oferte. Rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Fethiye

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fethiye?

Hotel Pink Palace, Turquoise, Villa Symbola, Akkent Garden Hotel, Diana Suite Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Fethiye

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Fethiye?

Hotel Pink Palace, Turquoise, Villa Symbola, Akkent Garden Hotel, BLUEBERRY BOUTIQUE HOTEL sunt cele mai apreciate hoteluri din Fethiye ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Fethiye.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Fethiye?

Turquoise, Yacht Classic Hotel - Boutique Class, Kaunos Hotel, Symbola Oludeniz Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Fethiye ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Fethiye.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Fethiye?

Nevada Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Fethiye ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Fethiye.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Fethiye?

Turquoise, Mavi Belce Hotel, Diana Suite Hotel, Hotel Pelin, Hotel Marcan Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Fethiye cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Fethiye.