Early Booking Litoral Izmir Turcia vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 146.5EUR - 226.4EUR)

Afiseaza harta
Labranda Lebedos Princess, Seferihisar

Labranda Lebedos Princess  

   Scor 8 din 3 comentarii

Seferihisar, Izmir, Turcia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Avion (26.08 - 31.12.2024)
  • Fara transport
Labranda Ephesus Princess Hotel, Orasul Izmir

Labranda Ephesus Princess Hotel

Orasul Izmir, Izmir, Turcia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (20.02 - 18.02.2025)
  • Fara transport

Despre Izmir

Izmir

Izmir (odinioara Smirna) este un oras din sud-vestul Turciei cu circa 3.000.000 locuitori. Este situat pe tarmul Marii Egee in golful cu acelasi nume.

Izmir este cel de-al treilea oras ca marime al Turciei si al doilea cel mai important port. Izmir este un oras cu alei, bulevarde si parcuri aliniate in curbe cuprinzatoare de-a lungul golfului circular. Orasul are o clima calda si multe hoteluri.

Izmir este un centru comercial si industrial aglomerat, fiind si o poarta spre Marea Egee.

Black Friday Litoral Izmir

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Izmir, Turcia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Izmir.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Izmir vara 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Izmir pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Izmir este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Izmir.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Izmir au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Izmir scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Izmir cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Izmir in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Izmir sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Izmir prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Izmir si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Izmir si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Izmir Turcia vara 2024 - Peste 2 Oferte Inscrieri timpurii Litoral Izmir cu discount pana la 25%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Izmir

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Izmir?

Club Yali Resort , Boyalik Beach Hotel Spa, Hotel Ilica Spa Thermal Resort, Club Cactus Paradise, Hotel Piril Hotel Thermal Beauty SPA sunt cele mai populare hoteluri din Izmir

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Izmir?

Club Yali Resort , Boyalik Beach Hotel Spa, Hotel Ilica Spa Thermal Resort, Club Cactus Paradise, Hotel Piril Hotel Thermal Beauty SPA sunt cele mai apreciate hoteluri din Izmir ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Izmir.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Izmir?

Hotel Piril Hotel Thermal Beauty SPA, Villa Levante, Paris Prestige, Hotel Swissotel Grand Efes, ON LIVE HOTEL sunt cele mai apreciate hoteluri din Izmir ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Izmir.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Izmir?

Club Yali Resort , Boyalik Beach Hotel Spa, Hotel Ilica Spa Thermal Resort, Club Cactus Paradise, ON LIVE HOTEL sunt cele mai apreciate hoteluri din Izmir cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Izmir.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Izmir?

Club Yali Resort , Boyalik Beach Hotel Spa, Hotel Ilica Spa Thermal Resort, Hotel Piril Hotel Thermal Beauty SPA, Alican Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Izmir ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Izmir.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Izmir?

Club Yali Resort , Hotel Ilica Spa Thermal Resort, Club Cactus Paradise, Hotel Piril Hotel Thermal Beauty SPA, Hotel Grand Ontur sunt cele mai apreciate hoteluri din Izmir cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Izmir.