Early Booking Gumbet, Bodrum Turcia vara 2024
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (4 oferte, 123.1EUR - 185.6EUR)

Afiseaza harta
Phoenix Sun Hotel, Gumbet

Phoenix Sun Hotel  

   Scor 7.6 din 3 comentarii

Gumbet, Bodrum, Turcia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (17.05 - 10.10.2024)
  • Avion (17.05 - 16.05.2025)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 28.04.2024

Hotel Bodrum Beach Resort, Gumbet

Hotel Bodrum Beach Resort  

   Scor 6.9 din 5 comentarii

Gumbet, Bodrum, Turcia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (08.05 - 14.10.2024)
  • Avion (03.05 - 02.05.2025)
  • Fara transport

Despre GumbetPrezentare si poze Gumbet

Gumbet

Gumbet (în traducere 'cisternă de apă') se află la 5 km de Bodrum și are o plajă lungă, nisipoasă, presărată de hoteluri.

Black Friday Gumbet

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Gumbet, Bodrum, Turcia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din GumbetTurcia.

Ofertele turistice Early Booking Gumbet vara 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Gumbet pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Gumbet este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Gumbet.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Gumbet au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Gumbet scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Gumbet cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Gumbet in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Gumbet sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Gumbet prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Gumbet si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Gumbet si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Gumbet Turcia vara 2024 - Peste 4 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Gumbet Bodrum cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Gumbet

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Gumbet?

PHOENIX SUN HOTEL, Hotel Bodrum Beach Resort sunt cele mai populare hoteluri din Gumbet

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Gumbet?

PHOENIX SUN HOTEL, Hotel Bodrum Beach Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Gumbet ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Gumbet.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Gumbet?

PHOENIX SUN HOTEL, Hotel Bodrum Beach Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Gumbet cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Gumbet.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Gumbet?

PHOENIX SUN HOTEL, Hotel Bodrum Beach Resort sunt hoteluri din Gumbet ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Gumbet?

Hotel Bodrum Beach Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Gumbet cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Gumbet.