Sejururi Autocar Revelion Canakkale Turcia vara 2023
Filtre: Categorie: Revelion×Transport: autocar× (4 oferte, 158.7EUR - 384.5EUR)

Afiseaza harta
Cappadocia - Ankara - Istanbul 2022 Autocar , Canakkale

Cappadocia - Ankara - Istanbul 2022 Autocar

Canakkale, Canakkale, Turcia

  • Autocar (02.04 - 16.10.2022)
   Date de plecare: 02.04, 30.04, 28.05, 11.06, 16.07, 13.08, 10.09, 08.10
  Canakkale - Kusadasi - Istanbul Autocar - Paste 2022, Canakkale

  Canakkale - Kusadasi - Istanbul Autocar - Paste 2022

  Canakkale, Canakkale, Turcia

   • Autocar (21.04 - 27.04.2022)
    Date de plecare: 21.04
   Cappadocia - Ankara - Istanbul Autocar - Paste 2022, Canakkale

   Cappadocia - Ankara - Istanbul Autocar - Paste 2022

   Canakkale, Canakkale, Turcia

    • Autocar (20.04 - 28.04.2022)
     Date de plecare: 20.04

    Despre Canakkale

    Canakkale

    Assos, de asemenea, cunoscut sub numele de Behramkale sau pentru Behram scurt, este un mic oraș istoric bogat în districtul Ayvacik a provinciei Çanakkale, Turcia.

    Sejur Autocar Revelion Canakkale

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Revelion Canakkale, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Revelion Canakkale. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Revelion Canakkale cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Canakkale care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Revelion Canakkale constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta Revelion Canakkale, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejur Autocar Revelion Canakkale Turcia 2023 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Revelion Canakkale - ofertaRezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Canakkale