Last Minute Litoral Didim, Kusadasi Turcia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 305.7EUR - 495.8EUR)

Afiseaza harta
Hotel Didim Beach Resort, Didim

Hotel Didim Beach Resort

Didim, Kusadasi, Turcia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Avion (06.06 - 10.10.2020)
  • Fara transport
Hotel Garden Of Sun, Didim

Hotel Garden Of Sun

Scor 5.4 din 2 comentarii

Didim, Kusadasi, Turcia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (25.05 - 10.10.2021)
  • Avion (05.06 - 10.10.2020)
  • Fara transport

Despre DidimPrezentare si poze Didim

Didim

Altinkum este o mica statiune stabilita in jurul plajei, situata la 20 de minute de mers din Didim. Denumirea Altinkum inseamna "nisip auriu" statiunea avand 3 plaje: Prima plaja sau Plaja principala situata in centru si aliniata de cafenele, restaurante si magazine, a Doua plaja si a Treia plaja, care sunt mai linistite.

Este renumită prin numărul mare de cluburi şi restaurante tradiţionale. Vizitatorii pot face scufundări, pot pescui sau călări. Staţiunea este preferată de englezi.

Locul are propriul sau micro-climatic, cu umiditate mai scazuta decât partea de sud a Turciei, şi este recomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), deoarece climatul în Altinkum are un efect pozitiv pentru persoanele cu astm şi boli comune.

Last Minute Litoral Didim

Direct Booking

Last Minute Litoral Didim Turcia vara 2020. Peste 2 Oferte Last Minute Litoral Didim Kusadasi cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Didim

Savurează mâncăruri tradiţionale. Micul dejun turcesc se serveşte între orele 7.00-10.00 şi este alcătuit din pâine proaspătă, unt şi gem, măsline, castraveţi, roşii, caşcaval, ouă fierte şi ceai negru neîndulcit. O masă tipic turcească începe cu o mulţime de aperitive, urmate de carne, peşte la grătar sau kebap, şi se termină cu fructe proaspete sau budincă de lapte şi o ceaşcă de cafea turcească tare. Poţi încerca un fel delicios alcătuit din ouă bătute cu roşii, piper verde şi ceapă.