Black Friday Turgutreis, Bodrum Turcia vara 2023
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (4 oferte, 124.6EUR - 257.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Kefaluka, Turgutreis

Hotel Kefaluka    

   Scor 9 din 6 comentarii

Turgutreis, Bodrum, Turcia

 • Hotel cu Ultra All Inclusive  
 • Autocar (01.05 - 31.10.2023)
 • Avion (11.06 - 07.10.2023)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 22.11.2022

Hotel La Blanche Resort Spa, Turgutreis

Hotel La Blanche Resort Spa    

   Scor 8.1 din 5 comentarii

Turgutreis, Bodrum, Turcia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (01.05 - 31.10.2023)
 • Avion (11.06 - 07.10.2023)
 • Fara transport
Hotel Kadikale Resort, Turgutreis

Hotel Kadikale Resort    

   Scor 8.1 din 7 comentarii

Turgutreis, Bodrum, Turcia

 • Hotel cu Ultra All Inclusive  
 • Autocar (01.05 - 31.10.2023)
 • Avion (04.06 - 07.10.2023)
 • Fara transport
Hotel Bendis Beach, Turgutreis

Hotel Bendis Beach  

   Scor 9.9 din 1 comentarii

Turgutreis, Bodrum, Turcia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (01.05 - 31.10.2023)
 • Avion (11.06 - 07.10.2023)
 • Fara transport

Despre TurgutreisPrezentare si poze Turgutreis

Turgutreis

Stațiunea este presărată cu restaurante, hoteluri și boutiquri, baruri și discoteci. Plaja sa, deși nu foarte nisipoasă, este renumită pentru apa care rămâne nu prea adâncă spre larg, înotul fiind sigur pentru copii.

Black Friday Turgutreis

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Turgutreis, Bodrum, Turcia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din TurgutreisTurcia.

Ofertele turistice Early Booking Turgutreis vara 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Turgutreis pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Turgutreis este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Turgutreis.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Turgutreis au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Turgutreis scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Turgutreis cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Turgutreis in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Turgutreis sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Turgutreis prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Turgutreis si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Turgutreis si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Turgutreis Turcia vara 2023 - Peste 2 oferte de vacanta Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Turgutreis Bodrum cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Turgutreis

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Turgutreis?

Hotel Kefaluka, Hotel La Blanche Resort Spa, Hotel Kadikale Resort, Hotel Bendis Beach sunt cele mai populare hoteluri din Turgutreis

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Turgutreis?

Hotel Kefaluka, Hotel La Blanche Resort Spa, Hotel Kadikale Resort, Hotel Bendis Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Turgutreis ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Turgutreis.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Turgutreis?

Hotel Kefaluka, Hotel La Blanche Resort Spa, Hotel Bendis Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Turgutreis ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Turgutreis.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Turgutreis?

Hotel Kefaluka, Hotel La Blanche Resort Spa, Hotel Kadikale Resort, Hotel Bendis Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Turgutreis cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Turgutreis.