Autocar Anatolia Turcia 2022
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 58.3EUR - 58.3EUR)

Afiseaza harta
Cennet Apart Hotel, Kutahya

Cennet Apart Hotel

Kutahya, Anatolia, Turcia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (25.10 - 11.10.2022)
 • Fara transport
Six Senses Kaplankaya, Milas

Six Senses Kaplankaya

Milas, Anatolia, Turcia

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Autocar (24.10 - 11.10.2022)
 • Avion (01.01 - 31.12.2021)
 • Fara transport
Cappadocia - Ankara - Istanbul 2021 Autocar , Ankara

Cappadocia - Ankara - Istanbul 2021 Autocar

Ankara, Anatolia, Turcia

  • Autocar (25.11 - 04.12.2021)
   Date de plecare: 25.11

  Despre Anatolia

  Anatolia

  Cu o populație de peste 18,8 miloane Istanbulul este un megalopolis, precum și principalul centru financiar, comercial și cultural al Turciei. Se întinde peste 27 de districte din cele 39 ale provinciei cu același nume, fiind una dintre cele mai mari metropole din lume. Este capitala economică a Turciei și prefectura provinciei cu acelaș nume. Partea europeană se află situată în regiunea istorică Tracia iar cea asiatică în Anatolia. Poartă numele oficial de Istanbul din 28 martie 1928. Alături de Atena și Roma, Constantinopol-ul, adică Istanbul-ul se clasează printre cele mai venerabile capitale ale Europei.

  Sejururi Autocar Anatolia

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Anatolia, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Anatolia. Puteti rezerva hotelul preferat din Anatolia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Anatolia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Anatolia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Anatolia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Anatolia Turcia 2022 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Anatolia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Anatolia?

  Cennet Apart Hotel, CAPPADOCIA - ANKARA - ISTANBUL 2021 autocar , Six Senses Kaplankaya sunt cele mai populare hoteluri din Anatolia

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Anatolia?

  Six Senses Kaplankaya sunt cele mai apreciate hoteluri din Anatolia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Anatolia.