Black Friday Belek, Antalya Turcia vara 2021
Filtre: Categorie: BLACK FRIDAY× (1 oferte, 228.1EUR - 228.1EUR)

Afiseaza harta
Kirman Belazur Resort Spa, Belek

Kirman Belazur Resort Spa    

   Scor 9.1 din 29 comentarii

Belek, Antalya, Turcia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (01.01 - 28.09.2022)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 06.08.2021

Despre BelekPrezentare si poze Belek

Belek

O adevarata priveliste paradisiaca pentru turisti pe teritoriul Mediteranean, imprejmuita de o padure de pini.
Cu frumusetea sa naturala, Belek a fost descoperita in anul 1984 ca regiune turistica si a fost declarata ca "Centrul Turistic Belek", devenind pana la urma ceea ce este astazi, paradisul pamantului, multumita colaborarii dintre Asociatia Investitorilor Turistici Belek si Ministerul Turismului.

Recomandari turistice pentru Belek

Principala atractie o reprezinta cele 6 superbe terenuri de golf, statiunea fiind special destinata iubitorilor acestui sport. Pe langa golf aveti posibilitatea practicarii altor diferite sporturi cum ar fi surfing, schi nautic, rafting, sailing, alpinism montan, vanatoare sau a petrecerii unei vacante relaxante pe plajele intinse cu ape limpezi si linistite.
Belek nu este numai o statiune turistica, dar si un exemplu de trai tipic regiunii mediteraneene.Constructiile se fac in asa fel incat sa nu dauneze echilibrului natural faunistic si floral. 

Regiunea este un miracol al naturii, iar Aspendos e una dintre cele mai frumoase locuri de vizitat.Unul dintre cele mai bine pastrate teatre vechi, Aspendos are o capacitate de 15.000 de persoane si este teatrul cel mai bine pastrat si care este folosit si astazi.

Perge este un oras vechi care a fost construit in anul 1500 I. H.Este o mostenire culturala care merita vazuta pentru turnul inalt, portile orasului si  drumurile asezate in coloana.

Un alt miracol al naturii este cascada Kursunlu  cu cele 100 de specii, sau chiar mai multe, de pasari si pestera secreta care este foarte cautata de vizitatori.

Intrebari frecvente despre Belek

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Belek?

Kirman Belazur Resort Spa sunt cele mai populare hoteluri din Belek

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Belek?

Kirman Belazur Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Belek ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Belek.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Belek?

Kirman Belazur Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Belek ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Belek.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Belek?

Kirman Belazur Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Belek cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Belek.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Belek?

Kirman Belazur Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Belek cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Belek.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Belek?

Kirman Belazur Resort Spa sunt hoteluri din Belek ce au acces gratuit la internet


  Cititi articolele despre Belek, Turcia de pe Blog-ul directbooking.ro

Belek - informatii si atractii turistice

02.12.2016 Turcia

Vezi cele mai interesante activitati, recomandari pentru turisti si de ce ar trebui sa ajungi in Belek