Autocar Bursa Turcia 2021
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 53.9EUR - 554.8EUR)

Afiseaza harta
Mesopotamia - Cappadocia 2021 Autocar , Orasul Bursa

Mesopotamia - Cappadocia 2021 Autocar

Orasul Bursa, Bursa, Turcia

  • Autocar (23.08 - 29.10.2021)
   Date de plecare: 23.08, 20.09, 18.10
  Turcia 2021 Autocar - Regatul Pontului Euxin, Orasul Bursa

  Turcia 2021 Autocar - Regatul Pontului Euxin

  Orasul Bursa, Bursa, Turcia

   • Autocar (11.08 - 16.10.2021)
    Date de plecare: 11.08, 08.09, 06.10

   Despre Bursa

   Bursa

   Bursa este un oras aflat in partea asiatica a Turciei, langa Marea Marmara. Orasul a fost prima capitala a Imperiului Otoman, iar astazi este al patrulea oras al Turciei, dupa Istanbul, Ankara si Izmir. Bursa este numita de multe ori "Bursa verde" - Yeşil Bursa, datorita frumoaselor parcuri cu vegetatie aflate pe intinderea orasului, precum si datorita padurilor vaste care se intind in afara orasului Bursa.

   Sejururi Autocar Bursa

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Bursa, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Bursa. Puteti rezerva hotelul preferat din Bursa cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Bursa care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Bursa constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Bursa, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul Bursa Turcia 2021 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

   Intrebari frecvente despre Bursa

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bursa?

   TURCIA 2021 autocar - Cappadocia Mesopotamia Regatul Pontului Euxin Istranbul, TURCIA 2021 autocar - regatul Pontului Euxin, MESOPOTAMIA - CAPPADOCIA 2021 autocar sunt cele mai populare hoteluri din Bursa