Autocar Canakkale cu plecare din Bucuresti Turcia vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 151.4EUR - 178.1EUR)

Afiseaza harta
Turcia Marele Tur Circuit Autocar 2022, Canakkale

Turcia Marele Tur Circuit Autocar 2022

Canakkale, Canakkale, Turcia

  • Autocar (25.09 - 31.10.2022)
   Date de plecare: 25.09, 22.10
  Cappadocia - Ankara - Istanbul 2022 Autocar , Canakkale

  Cappadocia - Ankara - Istanbul 2022 Autocar

  Canakkale, Canakkale, Turcia

   • Autocar (16.07 - 16.10.2022)
    Date de plecare: 13.08, 10.09, 08.10

   Despre Canakkale

   Canakkale

   Assos, de asemenea, cunoscut sub numele de Behramkale sau pentru Behram scurt, este un mic oraș istoric bogat în districtul Ayvacik a provinciei Çanakkale, Turcia.

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Bucuresti in Canakkale, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Canakkale. Puteti rezerva hotelul preferat din Canakkale cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Canakkale care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Canakkale constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Canakkale, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Bucuresti Canakkale Turcia 2022 - 2023 la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune si All Inclusive,. Rezerva acum online!

   Intrebari frecvente despre Canakkale

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Canakkale?

   Turcia Marele Tur Circuit Autocar 2022, CAPPADOCIA - ANKARA - ISTANBUL 2022 autocar sunt cele mai populare hoteluri din Canakkale