Autocar Cappadocia cu plecare din Bucuresti Turcia 2022
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 161EUR - 138.1EUR)

Afiseaza harta
Pamukkale 8 Zile Autocar 2022 Cappadocia, Cappadoccia

Pamukkale 8 Zile Autocar 2022 Cappadocia

Cappadoccia, Cappadocia, Turcia

  • Autocar (13.08 - 22.10.2022)
   Date de plecare: 13.08, 17.09, 15.10
  • Fara transport
  Fascinatia Cappadociei Autocar 2022 Cappadocia, Cappadoccia

  Fascinatia Cappadociei Autocar 2022 Cappadocia

  Cappadoccia, Cappadocia, Turcia

   • Autocar (17.08 - 09.10.2022)
    Date de plecare: 17.08, 07.09, 28.09
   • Fara transport

   Despre Cappadocia

   Cappadocia

   Ürgüp este un oraș și district din provincia Nevșehir din regiunea Anatolia Centrala a Turciei. Situat în regiunea istorică a Capadociei, iar în apropiere sunt Bisericile rupestre din Göreme, este renumit pentru viața sa de noapte adaptata pentru turism, ceea ce o face populară pentru turiștii Cappadociei.

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Bucuresti in Cappadocia, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Cappadocia. Puteti rezerva hotelul preferat din Cappadocia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Cappadocia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Cappadocia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Cappadocia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Bucuresti Cappadocia Turcia 2022 - 2023 la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!

   Intrebari frecvente despre Cappadocia

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cappadocia?

   Fascinatia Cappadociei Autocar 2022 Cappadocia, Pamukkale 8 Zile Autocar 2022 Cappadocia sunt cele mai populare hoteluri din Cappadocia