Sejururi Autocar Litoral Akyaka, Marmaris Turcia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Mervehan Residence, Akyaka

Mervehan Residence

Akyaka, Marmaris, Turcia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (02.05 - 31.10.2022)
 • Fara transport
Portofino Hotel, Akyaka

Portofino Hotel  

Akyaka, Marmaris, Turcia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (15.05 - 31.10.2022)
 • Fara transport
Hotel Azmakhan, Akyaka

Hotel Azmakhan

Akyaka, Marmaris, Turcia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (01.05 - 31.10.2022)
 • Fara transport
Mandalin, Akyaka

Mandalin

Akyaka, Marmaris, Turcia

  • Autocar (01.05 - 31.10.2022)
  • Fara transport

  Despre AkyakaPrezentare si poze Akyaka

  Akyaka

  Akyaka este o comuna de coastă cu propria sa municipalitate în districtul Ula din provincia Muğla în sud-vestul Turciei. Orașul este situat la capătul departat de Golful Gökova și este un centru de creștere pentru turismul internațional, datorită locației sale avantajoase și frumusețile naturale.

  Sejur cu autocarul Litoral Akyaka

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Akyaka, Marmaris, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Akyaka. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Akyaka cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Litoral Akyaka care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Akyaka constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Litoral Akyaka, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Litoral Akyaka vara 2022 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Akyaka, Marmaris, Turcia - Alege din 5 oferte cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia, Brasov si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Akyaka

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Akyaka?

  Mervehan Residence, PORTOFINO HOTEL, Hotel Azmakhan, Mandalin sunt cele mai populare hoteluri din Akyaka

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Akyaka?

  Mervehan Residence, Hotel Azmakhan sunt cele mai apreciate hoteluri din Akyaka ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Akyaka.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Akyaka?

  Mervehan Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Akyaka cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Akyaka.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Akyaka?

  PORTOFINO HOTEL sunt hoteluri din Akyaka ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Akyaka?

  PORTOFINO HOTEL sunt hoteluri din Akyaka ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Akyaka.