Odihna Si Relaxare Didim, Kusadasi Turcia vara 2022
Filtre: Categorie: Odihna si relaxare× (1 oferte, 300EUR - 552.3EUR)

Afiseaza harta
Apollonium Spa Beach Resort, Didim

Apollonium Spa Beach Resort  

Didim, Kusadasi, Turcia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (01.05 - 31.10.2022)
  • Fara transport

Despre DidimPrezentare si poze Didim

Didim

Altinkum este o mica statiune stabilita in jurul plajei, situata la 20 de minute de mers din Didim. Denumirea Altinkum inseamna "nisip auriu" statiunea avand 3 plaje: Prima plaja sau Plaja principala situata in centru si aliniata de cafenele, restaurante si magazine, a Doua plaja si a Treia plaja, care sunt mai linistite.

Este renumită prin numărul mare de cluburi şi restaurante tradiţionale. Vizitatorii pot face scufundări, pot pescui sau călări. Staţiunea este preferată de englezi.

Locul are propriul sau micro-climatic, cu umiditate mai scazuta decât partea de sud a Turciei, şi este recomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), deoarece climatul în Altinkum are un efect pozitiv pentru persoanele cu astm şi boli comune.

Recomandari turistice pentru Didim

Savurează mâncăruri tradiţionale. Micul dejun turcesc se serveşte între orele 7.00-10.00 şi este alcătuit din pâine proaspătă, unt şi gem, măsline, castraveţi, roşii, caşcaval, ouă fierte şi ceai negru neîndulcit. O masă tipic turcească începe cu o mulţime de aperitive, urmate de carne, peşte la grătar sau kebap, şi se termină cu fructe proaspete sau budincă de lapte şi o ceaşcă de cafea turcească tare. Poţi încerca un fel delicios alcătuit din ouă bătute cu roşii, piper verde şi ceapă.

Intrebari frecvente despre Didim

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Didim?

Apollonium Spa Beach Resort sunt cele mai populare hoteluri din Didim

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Didim?

Apollonium Spa Beach Resort sunt hoteluri din Didim ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Didim?

Apollonium Spa Beach Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Didim cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Didim.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Didim?

Apollonium Spa Beach Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Didim ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Didim.