Ski Marea Neagra Turcia Turcia iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 432.3EUR - 432.3EUR)
Ferko Ilgaz Mountain Hotel Resort, Kastamonu

Ferko Ilgaz Mountain Hotel Resort

Kastamonu, Marea Neagra Turcia, Turcia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre Marea Neagra Turcia

Marea Neagra Turcia

Samsun este situat între două delte ale râurilor varsandu-se în Marea Neagră, la nord de Turcia. La vest de oraș, Kizilirmark (Red River), unul dintre cele mai lungi fluvii din Anatolia, produce o delta fertila, iar la estul orașului, Yesilirmak (Green River), un râu care trece prin cateva orașe remarcabile pe drumul spre mare, face același lucru.

Vacante ski Marea Neagra Turcia

Marea Neagra Turcia, Turcia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Marea Neagra Turcia sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Turcia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Marea Neagra Turcia pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Marea Neagra Turcia sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Marea Neagra Turcia oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Marea Neagra Turcia garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Marea Neagra Turcia va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Marea Neagra Turcia Turcia iarna 2023 - 2024 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Marea Neagra Turcia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Marea Neagra Turcia?

Ferko Ilgaz Mountain Hotel Resort sunt cele mai populare hoteluri din Marea Neagra Turcia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Marea Neagra Turcia?

Ferko Ilgaz Mountain Hotel Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Marea Neagra Turcia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Marea Neagra Turcia.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Marea Neagra Turcia?

Ferko Ilgaz Mountain Hotel Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Marea Neagra Turcia ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Marea Neagra Turcia.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Marea Neagra Turcia?

Ferko Ilgaz Mountain Hotel Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Marea Neagra Turcia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Marea Neagra Turcia.