Valentines Day Side, Antalya Turcia vara 2023
Filtre: Categorie: Valentines Day× (6 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Royal Taj Mahal Hotel, Side

Royal Taj Mahal Hotel    

   Scor 9.2 din 70 comentarii

Side, Antalya, Turcia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Avion (11.08 - 18.11.2023)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 21.02.2023

Hotel Crystal Palace Luxury Resort And Spa, Side

Hotel Crystal Palace Luxury Resort And Spa    

   Scor 8.1 din 10 comentarii

Side, Antalya, Turcia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Avion (01.01 - 17.03.2024)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 21.01.2023

Sentido Paloma Perissia Hotel Side Ex Paloma Perisia, Side

Sentido Paloma Perissia Hotel Side Ex Paloma Perisia  

Side, Antalya, Turcia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Avion (23.12 - 03.11.2023)
  • Fara transport

Despre SidePrezentare si poze Side

Side

Side este situat pe coasta de sud a Mediteranei la aproximativ 75 km de Antalya. Aceasta statiune unica se afla pe o mica peninsula plata, cu latimea de 300 m si lungimea de 800, pe care se ingramadesc minuni arheologice. In anumite puncte de pe strada principala din Side, care merge din centru spre vechiul port pescaresc, printre cladiri se poate zari marea pe ambele parti ale strazii.

Odata, Side a fost un important oras comercial. Cu marea sa flota facea comert cu tarile din estul si vestul Mediteranei, servind si ca port pentru Turcia. Side a reprezentat o piata pentru sclavii adusi din Africa si un centru pentru pirati.

Recomandari turistice pentru Side

Turistii care vin sa se bucure de plajele largi de nisip si de hotelurile luxoase din zona raman impresionati de arhitectura partii vechi a orasului si mai ales de marturiile istoriei antice atat de bine reprezentate si conservate aici.
Printre cele mai importante vestigii se afla marele Amfiteatru din perioada elenistica, Templele Romane ale lui Apollo si Artemis, portile orasului, muzeul si apeductele.

Intrebari frecvente despre Side

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Side?

Royal Taj Mahal Hotel, Hotel Crystal Palace Luxury Resort And Spa, Sentido Paloma Perissia Hotel Side ex Paloma Perisia sunt cele mai populare hoteluri din Side

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Side?

Royal Taj Mahal Hotel, Hotel Crystal Palace Luxury Resort And Spa, Sentido Paloma Perissia Hotel Side ex Paloma Perisia sunt cele mai apreciate hoteluri din Side ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Side.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Side?

Royal Taj Mahal Hotel, Hotel Crystal Palace Luxury Resort And Spa, Sentido Paloma Perissia Hotel Side ex Paloma Perisia sunt cele mai apreciate hoteluri din Side cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Side.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Side?

Royal Taj Mahal Hotel, Hotel Crystal Palace Luxury Resort And Spa, Sentido Paloma Perissia Hotel Side ex Paloma Perisia sunt cele mai apreciate hoteluri din Side ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Side.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Side?

Royal Taj Mahal Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Side ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Side.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Side?

Royal Taj Mahal Hotel, Hotel Crystal Palace Luxury Resort And Spa, Sentido Paloma Perissia Hotel Side ex Paloma Perisia sunt cele mai apreciate hoteluri din Side cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Side.


  Cititi articolele despre Side, Turcia de pe Blog-ul directbooking.ro

Atractii turistice in Side

05.12.2016 Turcia

Sejurul in Side trebuie sa cuprinda vizitarea cascadei Manavgat, golful Kumkoy si a statiunilor Sorgun, Titreyengol si Kizilagac.