Autocar Cappadoccia, Cappadocia Turcia 2020
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 280EUR - 334.3EUR)

Afiseaza harta
Revelion 2020 Cappadocia 9 Zile Autocar Cappadocia, Cappadoccia

Revelion 2020 Cappadocia 9 Zile Autocar Cappadocia

Cappadoccia, Cappadocia, Turcia

  • Autocar (26.12 - 03.01.2020)
   Date de plecare: 26.12
  Cappadocia, Cappadoccia

  Cappadocia

  Cappadoccia, Cappadocia, Turcia

   • Autocar (13.04 - 17.10.2020)
    Date de plecare: 13.04, 02.05, 23.05, 06.06, 15.08, 29.08, 19.09, 10.10

   Despre CappadocciaPrezentare si poze Cappadoccia

   Cappadoccia

   Cappadocia (Capadochia) este o regiune din Turcia având o suprafață de 800 km2. Cele mai importante orașe din această regiune sunt Avanos, Nevsehir, Urgup.

   Sejururi Autocar Cappadoccia

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Cappadoccia, Cappadocia, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Cappadoccia. Puteti rezerva hotelul preferat din Cappadoccia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Cappadoccia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Cappadoccia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Cappadoccia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul Cappadoccia (Cappadocia, Turcia) 2020 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila, Buzau, Constanta la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!

   Recomandari turistice pentru Cappadoccia

   Cele mai bune metode să vezi Cappadocia sunt cu tur organizat şi ghid sau cu maşina personală sau închiriată. Transportul public nu acoperă toată regiunea iar orarul autobuzelor nu-ţi permite să vezi prea multe într-o zi.