Ski Cappadocia Turcia iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Mirada Del Lago, Erciyes

Mirada Del Lago

Erciyes, Cappadocia, Turcia

  • Fara transport

  Despre Cappadocia

  Cappadocia

  Ürgüp este un oraș și district din provincia Nevșehir din regiunea Anatolia Centrala a Turciei. Situat în regiunea istorică a Capadociei, iar în apropiere sunt Bisericile rupestre din Göreme, este renumit pentru viața sa de noapte adaptata pentru turism, ceea ce o face populară pentru turiștii Cappadociei.

  Vacante ski Cappadocia

  Cappadocia, Turcia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din regiunea Cappadocia sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Turcia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Cappadocia pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Cappadocia sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Cappadocia oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Cappadocia garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Cappadocia va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Cappadocia Turcia iarna 2023 - 2024 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Cappadocia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cappadocia?

  Mirada Del Lago sunt cele mai populare hoteluri din Cappadocia

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Cappadocia?

  Mirada Del Lago sunt cele mai apreciate hoteluri din Cappadocia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Cappadocia.