Oferte cazare Camyuva, Antalya Turcia vara 2022
(3 oferte, 81EUR - 324.7EUR)
Lucida Beach Hotel, Camyuva

Lucida Beach Hotel  

Camyuva, Antalya, Turcia

  • Hotel pe plaja  
  • Avion (16.04 - 29.10.2022)
  • Fara transport
Robinson Club Hotel Adults Only, Camyuva

Robinson Club Hotel Adults Only  

Camyuva, Antalya, Turcia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (10.06 - 31.10.2022)
  • Fara transport
Hotel Berke Ranch And Nature, Camyuva

Hotel Berke Ranch And Nature  

Camyuva, Antalya, Turcia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Avion (31.12 - 29.10.2022)
  • Fara transport

Despre CamyuvaPrezentare si poze Camyuva

Camyuva

Camyuva este situat la sud-vest de Antalya. Este înconjurat de Marea Mediterană, la partea sa de est, Tahtali Mountain în partea sa de vest și Agva și orașul antic Phaselis și cartierul Tekirova la partea sa de sud.

Oferte Camyuva

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Camyuva, Antalya, Turcia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Camyuva incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Camyuva este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Camyuva sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Camyuva, Early Booking Camyuva, Last Minute Camyuva, Programe si Oferte Speciale Camyuva.

Camyuva este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Camyuva. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Camyuva cu servicii minime pana la resorturi de lux din Camyuva cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Camyuva cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Camyuva dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Camyuva pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Camyuva unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Camyuva, Antalya, Turcia vara 2022 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Camyuva

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Camyuva?

Lucida Beach Hotel, Robinson Club Hotel Adults Only, Hotel Berke Ranch and Nature sunt cele mai populare hoteluri din Camyuva

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Camyuva?

Lucida Beach Hotel, Robinson Club Hotel Adults Only, Hotel Berke Ranch and Nature sunt cele mai apreciate hoteluri din Camyuva ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Camyuva.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Camyuva?

Lucida Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Camyuva cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Camyuva.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Camyuva?

Lucida Beach Hotel, Hotel Berke Ranch and Nature sunt cele mai apreciate hoteluri din Camyuva cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Camyuva.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Camyuva?

Lucida Beach Hotel, Hotel Berke Ranch and Nature sunt cele mai apreciate hoteluri din Camyuva ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Camyuva.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Camyuva?

Hotel Berke Ranch and Nature sunt hoteluri din Camyuva ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Camyuva.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Camyuva?

Hotel Berke Ranch and Nature sunt hoteluri din Camyuva ce au acces gratuit la internet