Oferte cazare Serik, Antalya Turcia vara 2021
(7 oferte, 109.4EUR - 308EUR)
Guckar Sehrinn Oteli, SERIK

Guckar Sehrinn Oteli

SERIK, Antalya, Turcia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Belek Golf Residence 1, SERIK

Belek Golf Residence 1

SERIK, Antalya, Turcia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Oferte Serik

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Serik, Antalya, Turcia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Serik incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Serik este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Serik sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Serik, Early Booking Serik, Last Minute Serik, Programe si Oferte Speciale Serik.

Serik este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Serik. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Serik cu servicii minime pana la resorturi de lux din Serik cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Serik cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Serik dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Serik pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Serik unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Serik, Antalya, Turcia vara 2021 - Alege din 7 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre SERIK

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din SERIK?

Belek Golf Residence 1, Guckar Sehrinn Oteli, VILLA BELEK 68, VILLA BELEK 28, EV VILLAS sunt cele mai populare hoteluri din SERIK