Sejururi Autocar City Break Regiunea Istanbul Turcia 2022
Filtre: Categorie: City break×Transport: autocar× (5 oferte, 185.5EUR - 131.6EUR)

Afiseaza harta
Comorile Orientului Autocar 2022, Istanbul

Comorile Orientului Autocar 2022

Istanbul, Regiunea Istanbul, Turcia

  • Autocar (20.01 - 06.11.2022)
   Date de plecare: 20.01, 13.04, 21.04, 13.05, 10.06, 08.07, 12.08, 09.09, 14.10, 02.11
  • Fara transport
  Safranbolu Autocar 2022 Istanbul, Istanbul

  Safranbolu Autocar 2022 Istanbul

  Istanbul, Regiunea Istanbul, Turcia

   • Autocar (08.06 - 04.09.2022)
    Date de plecare: 08.06, 30.08
   • Fara transport
   Comorile Orientului Autocar 2022, Istanbul

   Comorile Orientului Autocar 2022

   Istanbul, Regiunea Istanbul, Turcia

    • Autocar (20.01 - 06.11.2022)
     Date de plecare: 20.01, 13.04, 21.04, 13.05, 10.06, 08.07, 12.08, 09.09, 14.10, 02.11
    Safranbolu Autocar 2022, Istanbul

    Safranbolu Autocar 2022

    Istanbul, Regiunea Istanbul, Turcia

     • Autocar (08.06 - 04.09.2022)
      Date de plecare: 08.06, 30.08
     Istanbul City Break Cu Autocarul, Istanbul

     Istanbul City Break Cu Autocarul

     Istanbul, Regiunea Istanbul, Turcia

      • Autocar (01.01 - 31.12.2021)
      • Fara transport

      Despre Regiunea Istanbul

      Regiunea Istanbul

      Cu o populație de peste 18,8 miloane Istanbulul este un megalopolis, precum și principalul centru financiar, comercial și cultural al Turciei. Se întinde peste 27 de districte din cele 39 ale provinciei cu același nume, fiind una dintre cele mai mari metropole din lume. Este capitala economică a Turciei și prefectura provinciei cu acelaș nume. Partea europeană se află situată în regiunea istorică Tracia iar cea asiatică în Anatolia. Poartă numele oficial de Istanbul din 28 martie 1928. Alături de Atena și Roma, Constantinopol-ul, adică Istanbul-ul se clasează printre cele mai venerabile capitale ale Europei.

      Sejur Autocar City Break Regiunea Istanbul

      Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Regiunea Istanbul, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

      Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Regiunea Istanbul. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Regiunea Istanbul cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Regiunea Istanbul care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

      Calatoria cu autocarul catre Regiunea Istanbul constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

      Pentru a petrece o vacanta Regiunea Istanbul, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

      Sejur Autocar City Break Regiunea Istanbul Turcia 2022 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar City Break Istanbul - Peste 5 oferte cu plecari din Bucuresti, Bacau, Craiova, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Pitesti. Rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Regiunea Istanbul

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Regiunea Istanbul?

      Hotel Tayhan, Grand Washington Hotel, Crowne Plaza Istanbul Florya, Crowne Plaza Harbiye, Hotel Zurich sunt cele mai populare hoteluri din Regiunea Istanbul

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Regiunea Istanbul?

      Hotel Tayhan, Grand Washington Hotel, Crowne Plaza Istanbul Florya, Crowne Plaza Harbiye, Hotel Zurich sunt cele mai apreciate hoteluri din Regiunea Istanbul ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Regiunea Istanbul.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Regiunea Istanbul?

      Crowne Plaza Istanbul Florya, Crowne Plaza Harbiye, Ag Sisli Hotel, Bulvar Palas Hotel, Hotel Nippon sunt cele mai apreciate hoteluri din Regiunea Istanbul ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Regiunea Istanbul.

      Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Regiunea Istanbul?

      Grand Washington Hotel, Crowne Plaza Istanbul Florya, Crowne Plaza Harbiye, Hotel Zurich, Hilton Istanbul Bomonti Hotel Conference Centre sunt cele mai apreciate hoteluri din Regiunea Istanbul ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Regiunea Istanbul.

      Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Regiunea Istanbul?

      Hotel Tayhan, Crowne Plaza Harbiye, Hotel Zurich, The Byzantium Hotel And Suites, Lionel Hotel sunt hoteluri din Regiunea Istanbul ce au acces gratuit la internet

        Cititi articolele despre Regiunea Istanbul, Turcia de pe Blog-ul directbooking.ro

      De ce sa vizitezi Hagia Sophia din Istanbul

      02.09.2019 Turcia

      Fostă biserică, moschee și acum, oficial, muzeu, Hagia Sophia din Istanbul îmbină ambianța sfântă cu arhitectura bizantină și islamică. Este modul ei simplu de a te cuceri. Și reușește. Stând în partea veche a orașului, numită Sultan Ahmet, Hagia Sophia se alătură altor repere din apropiere trecute pe Lista Patrimoniului mondial UNESCO a Turciei.

      Grand Bazaar din Istanbul - Shopping Guide

      20.08.2019 Turcia

      Toamna este cea mai bună perioadă de shopping în Istanbul. Așa că, v-am pregătit un mic ghid de shopping, care să te ajute să te miști mai ușor printre aleile kilometrice ale Grand Bazaar din Istanbul.